• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CERMINEK: mno, vlastní catering samozřejmě máme, ale rádi zvolíme změnu
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CDR: dík, už jsem jim napsala
    CDR
    CDR --- ---
    a ten omam na catering dělá dobroty :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    a neservíruje široká jen na paletách?!
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    MAGGIE: Catering dela tuším i Omam a mozna i Široká (dělají obcas svatby, tak treba když poptate...)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MAGGIE: Gastron na Bojišti, Black Horse něco takového taky dělávali, pekařství Bláha dělal catering na jednom školení, kde jsem byl...
    zkusil bych ještě třeba hipsters, jako Mikinu...
    Btw: Tu má vlastní menu, catering ale TUL outsourcuje?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Poptávám catering na listopadovou konferenci u nás na TUL. Už jsem psala do Imperialu, Zlatého lva, Babylonu, KNL. Nemáte někdo tip/reference na nějakou osvědčenou firmu, která je schopna zajistit jak klasické coffee breaky, tak oběd formou rautu a občerstvení na galavečer? Předem díky.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: ano. byla sem v dobytčáku odsunuta do opičích hor. a na vycházku do Města mě už dlouho nepustili :-/
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: pro liberečáka je imho "vedle bezkonceptu" dostatečný, nejsi z jablonce?:)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: a to je kde? ta nová vinotéka?
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw vedle bezkonceptu otevřela nová vinotéka, zatím jsem si tam teda dával jen pivo a to bylo okej:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: úplnej standard, ani dobrý ani špatný, porce velký, což z toho dělá úspěšnou hospodu..
    NYCK
    NYCK --- ---
    EWUSHA: chodívali jsme tam pár let nazpět na obědy a dalo se to v pohodě.. Myslím, že to tam bude taková stálice.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Restaurace U Poláků v Kunraticích? Dá se to? Nebo raději popojet někam jinam? Půjdeme na 2hod vedle do arény, navíc s kojencem, tak bych ráda něco poblíž :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    WYMA: „Řídit stát jako firmu“ a „inteligentní“ se vcelku principielně vzájemně vylučuje.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    Bláha potřebuje od toho Babiše fakt asi spoustu, spoustu peněz
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: no ono pozor na to, mezi voliči ANO se nachází i spousta inteligentních lidí, který babiš přemluvil tím svým "řídit stát jako firmu"...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: hlavně Bláha by se měl dozvědět, co je lynč, aby věděl proč trpí
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: Pokud teda čtou zprávy na aktuálně, vědí, co je lynč a alespoň mlhavě tuší, kdo byla Horáková.
    WYMA
    WYMA --- ---
    o volicich ANO si nedelam zadny iluze, ale i presto si myslim, ze spousta jeho volicu asi trochu čumí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam