• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    JONAS3: podle mě motáš dohromady dvě rozdílné věci. Obec může zakázat vyhláškou spalování rostlinných materiálů, ale to se netýká dřeva, tedy situace, kdy si na ohni na zahradě opékáš buřty. To se týká třeba listí, jehličí, trávy. prostě že nepálíš shrabané věci na zahradě, ale dáš to do kontejneru, který má pak obec povinnost ti poskytnout. (a teda netušim, jestli to Liberec má, na příslušných stránkách to půjde dohledat)

Pálení dřeva je ale asi věc, která se má hlásit hasičům z důvodu požární ochrany, tedy to platí i pro ten táborák na buřty
    chápu, že už to asi neřešíte, ale při hádce se sousedkou se může znalost hodit
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    JONAS3: Dá se to nahlásit sem: https://paleni.izscr.cz/
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JONAS3: když na mě sousedka zavolala benga kvůli pálení chvojí, tak mi bylo řečeno, že to stačí telefonicky ohlásit na hasičích a můžu klidně spálit i tu čerodejnici od vedle.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Má Liberec vyhlášku omezující spalování suchého rostlinného materiálu? Prostě dělání ohně a opékání buřtů? Na stránkách Liberce jsem ji nenašel.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Trochu se oteplí, a hned to jednoho zmůže. Už aby udělali na Fügnerce lehátka. Mířím do Hada, ta snad si taky někde neustelu, jak po Hadovi dobrým zvykem.

RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nevýhodné smlouv ještě z doby kittnera, a třeba ředitel dpmlj)(taky ve vazbě tuším) je člověk který přišel právě z busline:)
    HONXX
    HONXX --- ---
    WYMA: jasně není to žádný porušení pravopisu, fakticky je to taky správně, ale vypovídá to o kvalitě redaktora a úrovni jeho slohu. kdyby to byla policejní citace, tak už je to samozřejmě ok.
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: zajimavy :)) najit v novinach clanek o jakykoliv justicni kauze, kde nebude nejaka hruba pravni chyba, je casto nadlidskej ukol. naproti tomu termin, o kterym se bavime, sice neni pravne zcela presnej, lec v podstate je spravne.
    tim chci rict, ze furt nechapu, v cem je ten termin zverstvo.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    WYMA: protože je to přesně policajtština. a je to prostě zvěrstvo. V novinách to nemá co dělat.o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: v cem konkretne je tenhle pojem pro novinare vadnej?
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: v čem je to zmrdstvo konkrétně? Zakázka je předražená, nekale vysoutěžená?
    Netrollím, ptám se na názor (sám nemám přehled).
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Ano, ale redaktor by to neměl pustit.o))) ČTK je něco jiného...

RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: normální policajtština
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Ty vole! "omezeny na svobodě" za to se u nás v redakci střílelo před nastoupenou jednotkou!
    RSZ
    RSZ --- ---
    včera zavřeli Vařila z buslinu (majitel té hezké vily cestou na českou chalupu - bývalý bordel a ústav pro hluchoněmé) a dalších 2 lidi, takže asi konečně spadla klec na tohle celý zmrdstvo (který liberec stojí 40mega ročně)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    THOR_CALYSTERN: v Žabáku prodáš všechno ;)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Ahoj, je v Liberci nebo okolí nějaký výkup palet?
    Když tak mi napište do pošty...
    NAILER
    NAILER --- ---
    Tyvole, u Žabáka dobrý, mam takovej dojem, že si ze mě někdo udělal prdel, ale von tam byl v sobotu dopo ňákej nalitej zoufalej realiťák a teď švihá :D
    WYMA
    WYMA --- ---
    Za odvoz gauč, ideální do dílny, klubovny nebo jen tak k sezení v plenéru. V Žabákovi ho nechtěj.

[ OFFERINGNABÍZÍM: Gauč / Liberec ]
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Trochu špatně :)

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Kolegyně z práce hledá nějaký samostatný podnájem, slušná hodná. Něco 2+kk. Věděl by někdo o něčem? U žabáka jsem už byl. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam