• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: kdo tam teda vozí tu vodu ? jako jestli dobře spravily ten bazén tak to problém nebude ale pokud už teďka musejí vodu dovážet tak to skončí asi jako posledně
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: no jenže von to ten Jedna zase trochu zkonil, přijde mi to populistické a dost amatérské. Jinak jsem samozřejmě rád, že to dál nechátrá.

JONAS3: fascinuje mě stále se zvětšující kráter uprostřed křižovatky horáková/košická, já o tom nevědět, tak tam urvu kolo i s nápravou. Ještě jsem se včera celkem náhodou ocitl na Volgogradský, tvl tam se nic nestalo už pár století, to je dobrej hnus.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Náš Liberec
    https://www.nasliberec.cz/...avosti/3186-tazeni-proti-lesnimu-koupalisti-pokracuje-zitra-ale-otevira

tvl, si člověk řiká, vo co komu de... po 150 letech se tady něco konečně podařilo obnovit (a je úplně jedno kdo za to může), ale politický konkurenci to prostě bude trnem v oku. to je banda na tom magistrátu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Na horákovce finišují práce na dokončení křižovatky, vypadá to pěkně. Ale o kousek dál to už taková selanka není, plynaři to rozkopali podelně i příčně a vypadá to, že budou jen záplatovat, takže k tomu tisícu děr přibudou další...

RSZ
    RSZ --- ---
    Obvyklej letní dotaz, nechcete se zbavit eur?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Zdravim vespolek,

neni tu nekdo kdo jezdi nebo tento tyden jede trasu Lbc-Pha a byl by ochotny mi neco dovizt z TUL ??

odvdecim se, vice posta, dekuji :)
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: ...zatímco to liberecké připomíná programem letní kino z kempu Duchoňka v roce 1987.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CDR: No jo, je to nastavené tak, že prostě přes prázdniny. A ano alespoň jednou za sezonu se tam podívám.o) Pujčí i deštník nebo deku.o) A nebrání ani vnášení vlastního jídla a pití.o)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: to ano, co ale nelze pochválit, je to, že trochu jedou režim bývalé doby, místo toho, aby se pružně přizpůsobili počasí a otevřeli před měsícem a půl, tak se zahájilo minulý týden .)
    (jsme tam šmrdlali s ohněm na zahajovačce)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Mám z toho tik a pálí mě huba, ale Jablonec musím za letní kino pochválit

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Sedíš na rektorátu?
    DR_ZIIII
    DR_ZIIII --- ---
    RSZ: zavreny, pres maxov no..
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: podle me jo
    RSZ
    RSZ --- ---
    aktuální

RSZ
    RSZ --- ---
    Hrabětice - Josefáč - pořád je tam zavřená silnice?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    a ja chtel zrovna rict, ze nejlip kosem davali dycinky u Zabaka!
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    RSZ: koukal jsem jak to tam s kolegou okukuješ :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    SONIC: v globusu byly koše dost tragický, back to 80s, takže jsem to nechal udělat za trojku ve spižírně a myslím že cajk..

SONIC
    SONIC --- ---
    RSZ: Ve Spizirne ti ho udelaj i z dobrejch veci..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak na Benešák zrovna složili pláž z Karibiku, jupí!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Tipnul bych v Kendikovi, ale vídám to prakticky v každém hypermarketu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    simvás dárkový koše, takový to co se dávalo před 30 lety k narozeninám.. kde to koupím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam