• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Byli jsme někdy v červnu na surfovacím spotu tam - na jeden den - voda čistá, ale u Bärwaldersee se mi líbí víc.o) - rozdíl je asi 70 km...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    VOD_KA: To je katka neumanová na letním tréninku?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VOD_KA: Co to vleče?
    VOD_KA
    VOD_KA --- ---
    Dnes ráno poblíž bažiny v Opičích horách

LUCIIISEK
    LUCIIISEK --- ---
    Hledáme nového kolegu/kolegyni do týmu!

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Se vracel do Opičích hor z výletu, neasi.

Policii se přihlásil řidič, který jízdou v protisměru způsobil nehodu a ujel – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...i-se-prihlasil-ridic-ktery-jizdou-v-protismeru-zpusobil-nehodu-a-ujel.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nějaká půjčovna motorek v Liberci kromě hondy?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: souhlasim - byl jsem tam taky, myslim, že se podařilo udělat něco pěknýho a užitečnýho. Teď si hraju s myšlenkou, že seknu s projekcí a pronajmu si tam stánek! :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: stánek funkční i v 8 večer, vody fakt málo, ale přesto se i včera pár lidí koupalo. Bohužel přítok je díky suchu fakt minimální - i nádrž nad lesákem je pod stavem.

Já jsem rád, že je z toho zase docela hezký místo, kde se dá stavit na pivko. Za sucha bohužel bude koupání jen pro děti no..
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: nemyslej tím polské nevštěvníky? pokud ne, tak si mi trochu zkazil chuť na koupání
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: Optimisto... mě se telefon pravidelně přihlašuje do polský sítě na Rádle...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: hele někde psali, že kolem rákosí je nějakej parazit, prý nic smrtícího, ale budeš se jen pár dní z toho drbat
    CDR
    CDR --- ---
    Počkejte, po czexitu si budete vypínat telefon už pro jistotu 10 km od Hrádku :D
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: asi musím začít koukat na relace o dovolených v televizních zprávách, huh
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..konec "chytrej jak rádio" hlášení
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZICHY: vole na to se nenachytá už ani moje máma, vždyť se to všude omílá - ve švajcu a na trajektu data nezapínej
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    jedna cestovatelská (mohu mluvit za aktuální zkušenost s Vodafone)
    pokud přejedete do nečlenské země EU, tak vám automaticky zapnou blabla balíček roamingu
    a jelikož jsem jel Švajcem tam i zpět, tak mě to stálo 199,- tam a 199,-
    krásná omrdávka v nastavení služeb zas, takže jsem za 4 kila poučen
    korporátům zdar
    RSZ
    RSZ --- ---
    byl jste někdo u berzdorfer see? je voda čistá? mají poláci na pláži dost zařízlé plavky?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..mezitím v jednom krámě na horákové.. docela by mě zajímalo, kolik se jich prodá:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam