• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    lol, šotola, ex radní, ex předseda představenstva dpml a ex playboy z pláže liberecké přehrady:
    Náš Liberec
    http://nasliberec.cz/...ity-a-zajimavosti/3291-nekdejsi-radni-sotola-byl-odsouzen-za-neplaceni-najmu
    CDR
    CDR --- ---
    Kdybyste nevěděli kde dnes hodit kopýtkem

RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: btw jeden z přítoků přehrady (potůček co teče od prachárny/rybníku káji oulehly). O suchu teď člověk čte všude, ale tohle je trochu strašidelný.. chodili jsme si sem pravidelně hrát ke slušnýmu vydatnýmu potoku, teď prostě není.

CDR
    CDR --- ---
    ahoj, nevíte na jaký odbor na radnic napsat kvůli povolení fireshow na mikuláše?
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: dej to na ebay od dolaru, podle me dvojku bys moh urvat
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nechcete někdo kus historie? Nechávám na studentském náměstí. Funguje! (teda samozřejmě nmt síť už nefunguje)

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    STOOPA: vono se někde v lese v čechách chytne joo? Díky, nechám to dle dohody. Případně kdybys nějakej vyrejp, píchnul bych ho někde po okolí! (pošta ev.)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Kde se da v Liberci koupit nejlevnejsi destilovana voda?
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    AQUALOCO: to jsem netusil, bych ti vyrejp nalet v lese...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: mě právě přišlo divný, že to tady nikdo jinej nedělá.., a pro pořádek, jedlej kaštan v Ekofloře nevedou! :)
    .. v Eurogardenu mi maník prodá asi 3m strom dobře větvenej za 1.500,-, dvoumetrovej s odřenou kůrou za 300,- (většinou nám tu nejlíp rostou věci co kdo vyhodil, asi z vděčnosti :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: to bysme tě poslali rovnou do prdele, že si máš do Eurogarden a do Ekoflory zavolat pro nabídky sám:)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    DÍKY VŠEM ZA KAŠTANOVÉ ODPOVĚDI!
    Měl jsem samozřejmě na mysli stromy, ale blbě jsem se vyjádřil ;) Nakonec jsem zajel do Eurogarden a celkem dobře se s chlapíkem modrookym domluvil!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    jo, ale zrovna ovozel je o dost dražší.
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: to není klišé, potraviny jsou tady v Říši fakt lepší...
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAWKEYE: jo, ale letos je na něm hovno, asi suchem..

AQUALOCO: neodpustím si klišé čr vs německo - před 14ti dny jsem nakupoval v lidlu v míšni a všechny jedlý kaštany v bedně byly 2x větší než v lidlu českým:/
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JESTEDMAN: jeden je tusim v parku u ZOO
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    a otázka na co to chceš, na slovensku prodávají tzv. gaštanové pyré / maďaři mají také, cenově to vyjde na babku, tzn. 250g kostka jak máslo cca 1€, ale bývá přislazené (páč to cpou do moučníků) a viděl jsem jen mražené
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    AQUALOCO: cenově asi v makru, jinak mívají občas všude, viděl jsem před pár dny v Lidlu, stabilně má Globus, Tesco...
    Můžeš kouknout i k vietnamcům, aktuálně ty na náměstí mají nejširší výběr ovozelu
    jestli chceš opravdu ušetřit, najdi si strom, moc jich tu není, ale najít se dají
    případně import ze SVK/HU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam