WYMA: Šla jsem s Kájou z výletu, přicházíme od Výšiny k této kavárně a navrhuji, že si zajdeme na zmrzku. Vejdeme dovnitř, abychom si vybraly. Za pultem dvě paní, jedna asi připravovala nějakou objednávku, druhá otírala pult hadrem. Pozdravíme, nahlas, nic. Pozdravíme ještě jednou, podruhé se na nás podívají, nic. Jelikož ta jedna jen otírala pult, tak se jí ptám, zda dělají i zmrzlinové pohárky. Pohled ve stylu "jsem debilní, co se to ptám", následně po chvíli zírání na mne, že si musíme dojít "vedle vybrat". Tak se ptám, kam, že nevím, kde je vedle. Takže zase debil, tak mi po pohledu "jseš debilní nebo co?" řekla, že přece v té vstupní hale tam za hlavními vchodovými dveřmi. Poděkujeme, jdeme tedy tam. Tam je nějaká paní a vytírá. Takže jsme zase debilní, protože jí šlapeme po zrovna vytřené podlaze. Dojdeme k mrazáku se zmrzlinami, vybereme, co bychom rády, ale nikdo z kavárny nepřichází. Koukám na tu paní za pultem v kavárně. Nejeví náznak toho, že by chtěla za námi přijít, tak jsem Káje řekla, že si zmrzlinu koupíme jinde a šly jsme do cukrárny u Jezírka.