• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CDR
    CDR --- ---
    BLIND: budvarka je nahoře udělaná z edwards, edwards měl stejného majitele jako žabák.
    V tom případě to chtějí asi propojit.
    BLIND
    BLIND --- ---
    Prej to koupila Budvarka a chtějí tam udělat hernu se stoly na kulečník a bilec. Nikde jsem to ale ofiko nenašel..
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    To je nějakej špatnej, zvrácenej a nepovedenej rádobyvtip, to s tim žabákem?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: to je zajímavá otázka, kolik nonstopů v Lbc znáte? (nemyslím herny, ty bývají nonstop taknějak z principu) u nás tuhle zrušili nonstop v Céčku, a možná to zrušej úplně
    RSZ
    RSZ --- ---
    myslím že štafetu by mohl převzít tipáč, hajzly tam smrděj echtovně, společnost taky slušná, jen ta nonstop otvíračka není..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    nastal čas uzavřít toto auditko, RIP
    CDR
    CDR --- ---
    včera jsem kacířsky konstatoval, že je to sice legenda, ale že mě to nemrzí.
    Ženský, co tam byly na baru, byly kyselý píči, několikrát mě tam nepustili (a fakt jsem vypadal celkem normálně), párkrát po mě vymáhali 500 za to, že soused spolupiják hodil čelo...
    RSZ
    RSZ --- ---
    A co tam bude, barbershop?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Je konec, přátelé...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    nechtěl by někdo za odvoz nebo za kafe 220x100 použitou kvalitní německou antialergickou pružinovou matraci plněnou sisálem a koňskými žíněmi? Je už trochu starší a je natrhlý obal u "uší" na přenášení, ale díky těm pružinám se neproležela a pořád je lepší jak výrazně novější jelínkovy super zdravotní matrace. Někam na válení nebo na chalupu jak dělaná :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    A Lesní je plný i bez voleb

https://photos.app.goo.gl/jCs7eDA86BRRc9uJ9
    RSZ
    RSZ --- ---
    Přehrada hlásí skoro plno:)

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdravím! měl bych 1 obligátní a 1 neobligátní dotaz..
    - neuměl byste někdo zdigitalizovat audio kazetu?
    - opět po pár letech sháním pro psa takový ty dělený pružinový matrace (jak jsou 3ks na 1 postel), ne molitanový - neválí se vám někde prosím?

Díky a pěknej Novej rok!
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JESTEDMAN: to je smartcity level liberec
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: myslel jsem že to bude informační radar a konečně me kreténi nechají v klidu přejít husovku, tohle je fakt k hovnu
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tvl tak co nové meteoinfotabule, nepřehledné, zbytečné, jeden teploměr za 750t, zajímalo by mě, kdo má kvůli tomu hezčí Vánoce
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zabíjení kaprů je drastické, hlásaly aktivistky. Ryby vyměnily za psy - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...i-vrazdeni-f6i-/liberec-zpravy.aspx?c=A181217_103947_liberec-zpravy_jape

Škoda, že neměly lepší propagaci, zrovna toho psa bych si dal. A chtěl bych ho staženého. A kdyby ne, tak ČOIku na ně, za klámání zákazníků.
    NAILER
    NAILER --- ---
    EDASX: my jsme bourali se stodvácou ještě v tý horní zatáčce u učiliště, tehdy to tam taky moc neřešili :-)
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: z toho taxikari nebudou nadseny ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam