• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    EDASX
    EDASX --- ---
    NAILER: platek uz neni bohužel.
    NAILER
    NAILER --- ---
    adept na nástěnku, trvalej jídelák v labáku

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Mission accomplished
    Z cesty na Ještěd zmizí bývalý hostinec Berlín, vystřídají ho apartmány - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-jested-restaurace-berlin-ruina-apartmany.A190312_101746_liberec-zpravy_jape
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANS: tak pak můžeš vydávat techno za jungle a vyhláška se tě netýká
    ANS
    ANS --- ---
    JESTEDMAN: me jo!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    vtipný je, jak se všichni zaměřují na "technopárty", jungle a dramec jim naštěstí nevadí..
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    LOKOS: Je tostránkách města:Obecně závazná vyhláška č. 15/2006
    o stanovení podmínek pro pořádání a průběhu akcí typu technopárty a o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s jejich konáním
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    WYMA: MORIARTY: díky, do Labáku to mám konec konců kousek, snad nebude fronta!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Tohle mi opravili v ok sportu a už tři roky drží. Ale nevím, jestli jsou lepší nebo horší než jinde.
    Popřípadě bych zkusil Labák.
    WYMA
    WYMA --- ---
    AQUALOCO: ok sport je celkem ok, ale nyč je imho o něco lepší.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    Kde jsou nejšikovnější (i s ohledem na ceny) na opravu vyrvanýho vázání z běžek? Plánuju OK Sport, vždycky jsem se domluvil.. dík!
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    CZEHUN: to mi unika..muzes byt konkretni?
    ANS
    ANS --- ---
    ZEWL23BABA: sehnat v dnesni dobe slusnej lagr je kumst :D
    ZEWL23BABA
    ZEWL23BABA --- ---
    ANS: Byt hezkej, ale co maj všichni proti domácím mazlíčkům? Posledně mi frajer říkal, že v domě nechce děti...
    Takže mám zastřelit psa, kterýmu je deset a deset hodin denně spí a děti odvézt do lágru, protože mi jinak nikdo nic nepronajme?

Kéž by všichni chtěli být jen trochu víc bullshit free..
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    VEETUHS: Připadá mi to jako zajímavej projekt, do kterýho se by se měli zapojit skláři a bižuterníci z celýho kraje (potažmo další subjekty v rámci cestovního ruchu).
    Sklářství a bižuterie jsou typickými odvětvími pro Liberecký kraj a byla by škoda, kdyby zánik těchto firem pokračoval... Zdá se to ambiciozní, ale proč ne.
    https://www.facebook.com/libereckraj/videos/249367596003908/
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    obětovali Dlouhý Most, hihi
    jsem to teda nečetl, ale předpokládám, že tím nedostáváš bianco šek na rušení nočního klidu
    takže, krásné gesto...
    a díky klukům za minulý ročník ve Studánce, tušil jsem, že to přinese, jen to dobré
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    spis me zajima, jak to bude s tim Kristalovym udolim, to budeme odted poradat i kristalovy noci?
    ANS
    ANS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam