• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ANS
    ANS --- ---
    NAILER: i z toho, co mi prislo do mailu chapu, ze jen 10. takze se necham holt prekvapit ;)
    NAILER
    NAILER --- ---
    RSZ ANS: stačí překliknout z prahy na Liberec

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    Zdravím, povedlo se mi za necelý litr sehnat "Lyžařské kalhoty pánské HUSKY GALTI M" ve velikosti L - červené, ale jsou mi malý. Klidně je za litr nechám/dovezu, jinak se daj pořídit za cca 1.600-1.700,-. Paragon dodám taky. Pro info mám 196cm, v pase cca 93cm...
    Kdyžtak pošta.
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: na me osobne by treba vic vydelali kdyz by dali i moznost 5kc za 15 min.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: jj, navíc to uvádějí jako "30 MINUT ZA CENU MHD" - třeba student teď ale jezdí mhd za pětikačku (pravda že to nemusí trvat dlouho..)
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: pro me tim koncej zrychlovacky, kdyz nechci jit po prazsky pesky. 24 za minutu jizdy uz asi nedam :(
    RSZ
    RSZ --- ---
    růžový kola budou nově zdarma jen 10jízd po 15minutách, potom 24kč za 30min. To člověka nepoloží, ale zadarmo to teda není, škoda.
    Tarify a ceník - Rekola - sdílená kola
    https://www.rekola.cz/cenik?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=14_3_2019_CZ_button
    ATAN
    ATAN --- ---
    Do břehu Nisy se zakousne náplavka, u kraje vyroste parkovací dům - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...raj-rekonstrukce-vitalizace-naplavka-reka.A190315_102831_liberec-zpravy_jape
    ZEWL23BABA
    ZEWL23BABA --- ---
    RSZ: Standardně takové věci bývají již podmínkou smlouvy o dílo, aby prachy, který nedokážou vytahat ze stavby, kde fungují poměrně silné kontrolní mechanismy, mohli vytahat v několika dalších letech nesmyslně drahého provozu a opravách, do kterých se už zpravidla tolik nevidí :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a vůbec nejlepší bude, až správu bude vykonávat Sgroup, za stejně super podmínek, jako pro město provozují arénu žejo..
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: stavbu nového bazénu u arény tahají na každém zastupitelstvu od voleb, jasnej úkol.
    To že se vůbec starý zrekonstruuje, je zásluha toho že se kolem toho "řvalo"..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Za mě ať už rekonstruují, protože na nic nového stejně nebudou peníze a budou pak jen zase plané bláboly akorát dobré do předvolebních debat.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Taky to tak čtu. Zrekonstruoval by se bazén a možná by se postavila pětadvacítka u arény.
    A nebo by se postavila pětadvacítka u arény a možná by se zrekonstruoval bazén?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    V čem jdou na ruku Syneru? Vždyť snížení ceny rekonstrukce i možnost zachování provozu 25m během rekonstrukce jsou spíš argumenty pro rekonstrukci.
    Z toho článku , ačkoliv to tak není napsáno, mi vyplývá, že by se navíc nerekonstruoval bazén na Franťáku a místo něj postavil u arény - tak tady asi + pro Syner. Tohle mi přijde pitomost, jestli Liberec potřebuje 2 velké bazény.
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: zas na druhou stranu nápad nechat otevřenou tu novou 25ku je snad první rozumnej, co kolem týhle věci zazněl.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ATAN: a rokac zahrabou, aby nerusil nocni klid.
    ATAN
    ATAN --- ---
    RSZ: a misto bazenu na trznim postavi apartmany.
    RSZ
    RSZ --- ---
    mazec jak jdou s tím kreténským nápadem "bazén u arény" na ruku syneru:(

Nový odhad ceny opravy bazénu. Vyjde na 400 milionů, menší bazén zůstane v provozu
    https://m.libereckadrbna.cz/...opravy-bazenu-vyjde-na-400-milionu-mensi-bazen-zustane-v-provozu.html

btw. když bude hokej tak si do bazénu prostě nezajedeš.. a to, že do bazénu se bude jezdit už jenom autem je taky úlet
    CDR
    CDR --- ---
    měl jsem s ním tu čest pracovně, v zastavárně.
    Ten člověk na mě působil, jako by byl na několika rohypnolech.
    Když jsem ho viděl podruhé, působil stejně.
    Hloupý a jednoduchý člověk.
    SONIC
    SONIC --- ---
    Ono se mu nejak nechtelo k soudu na trikrat uz ted :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam