• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ATAN
    ATAN --- ---
    CERMINEK: werk?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Hledáme nové firemní sídlo... potřebujeme 3-4 kanceláře, zasedačku, parkování pro 5+ aut a nějaký malý skládek... Nevíte někdo o něčem zajímavém? Intex nic nemá, ve SVEDu jsme teď...
    EDASX
    EDASX --- ---
    Doufam, ze dalsi lokalni opera bude o Zabakovi a bude se to hrat na Labaku. https://www.narodni-divadlo.cz/cs/predstaveni/13205
    CDR
    CDR --- ---
    když ještě chodil do lízt, tak prý byl v pohodě. Ovšem box a podpůrné látky ho prý trochu změnili .))
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: podle me bude lepsi ho premluvit, at se jde prihlasit sam ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    pčr hledá tohoto týpka, kdyby ho někdo viděl, pokuste se ho zadržet a zavolejte policii. Jablonečák, jak jinak.

TABBY
    TABBY --- ---
    JONAS3: "Jak velký kolaps uzavírky ve městě způsobí, neumí radnice přesně odhadnout. Počítačový program, který umí zpracovat podobné dopravní modely, totiž město nevlastní. Je příliš drahý."

Vedi, jak nastvaneho ridice potesit ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ještě nutno dodat k RSZ, že dokud není zastávka ZAPYTLOVANÁ, tak přece funguje i nadále a nějaká žlutá cedule s informací o přesunu zastávky od 1. 4. u jízdního řádu přece neplatí - to je jasný přece každýmu občanovi, nebo si to aspoň všichni z MHD myslí
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ANS: Bylo tam něco zajímavého?

Ale tohle všechno tam chtějí dostat jak?
    "Je to v rámci přípravy na nové velké parkoviště v ulici Pastýřská. Také se tam bude dělat vodovod, plynovod a přípravné práce na autobusový terminál Sever, který bude napojený na plánovanou novou silnici mezi ulicí Sokolovskou a Tržním náměstím."
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: prej si jirka janďourek trochu vyžral hněv lidu:)
    osobně mi teda přijde trochu psycho poslat auta směr durychova a vítězná, imho čím víc auto do centra pustíš, tím víc jich tam pojede. Já prostě vím, že přes šalďák v půl 4 nejedu a radši objedu celý město po "dálnici". Ale jsem obyčejnej drátař a ne urbanista žejo:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nejvíc se mi líbí ta Horákovka. Udělat to jen po Mosteckou je geniální. Dává to prostor k tomu, že těch 500m k Poštovnímu náměstí se bude dělat minimálně další 3 roky. Teda až někdo přijde na to, že už teď je to ztěží průjezdné osobním autem, že to chce SUV nebo rovnou off-road.
    RSZ
    RSZ --- ---
    v sobotu jsme čekali na 18 u bazénu, směr č. chalupa, když jsme si všimli cedule "zastávka přesunuta od 4. 4. do Durychovy ulice", takže indiánským během proběhneme Durychovu a zjistíme, že tam zastávka není. Mezitím volám nasranej na dispečink a paní řekne, že tam sice taková cedule je, ale ještě to neplatí. Samozřejmě až na žižkovo náměstí jsme to nestihli a autobus projel, alespoň jsem stihnul říct paní operátorce, že jsou debilové debilní.
    Člověk nemá evidentně vyhráno, ani když jezdí MHD.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Ještě, že chodím pěšky. Ale před vyjetím z města to bude chtít strategický plánování.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to je celé reklama na rekola ne?!!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Liberec spadne do pasti uzavírek, dopravu zkomplikují opravy 25 ulic - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...rec-uzavirky-doprava-opravy-omezeni-ulice.A190408_142200_liberec-zpravy_jape

Takže Vítězná letos opět jen na zkoušku, naostro až příští rok. Horákovka patrně také až do 2020! Hmmm...
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RYNA
    RYNA --- ---
    CDR: No jo, s tím počítám... Jen jsem si říkala, zda třeba Liberec nemá na reality nějakou vlastní populární stránku nebo tak něco...
    CDR
    CDR --- ---
    RYNA: hledal jsem tři a půl měsíce, registroval se na bezrealitky.cz (nepomohlo).
    Nakonec jsem potupně musel dát nevycválanýmu cucákovi z realitky devítku provizi.. Meh.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Zdravím, hledám bydlení v Liberci a zatím sjíždím standardní portály typu sreality. Neznáte prosím nějaký další osvědčený liberecký web, kde hledat? Vítám všechny tipy!
    TABBY
    TABBY --- ---
    JONAS3: Trzni zavrene do konce cervence?! Se mi snad zda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam