• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ANS: já stejne porad nechapu, ze tolik let po revoluci mame stale dalnici v centru a nedelame nic s tim, abychom se ji zbavili. Kdyby aspon sla zakryt pod zem aspon v tom centru. Treba Frantiskov je za dvojitou hradbou (dalnice + zeleznice). Frantiskovska ulice z centra konci nadhernym vyhledem na vyjezd z tunelu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Liberec chce najít potopenou ponorku Reichenberg – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/504596-liberec-chce-najit-potopenou-ponorku-reichenberg.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: bohužel blešák nedávám, soboty bejvám pryč. Kdyžtak samo koupím za dvě kila v armyshopu, jen mě napadlo, že je to taková blbost co míval doma každej.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: mívali standardně ty dva dedenorni v dodávce na blešáku, snad za pade, kdybys nesehnal, ozvi se, někde jí najdu
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: hulihuli?.]]
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nejlíp, ale je to fuk
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: s chobotem? :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte někdo volnou plynovou masku? Za víno třeba..
    GECKO
    GECKO --- ---
    Tak nevím, sem nebo do kuriozit https://zdopravy.cz/policie-zablokovala-libereckemu-dopravnimu-podniku-cast-autobusu-27772/ každopádně že je autobus MHD výnosem z trestné činnosti mi docela kuriózní připadá
    RSZ
    RSZ --- ---
    Šotola dostal za podvody jen podmínku, alespoň dle hlášení co mám od soudu.
    ANS
    ANS --- ---
    MUFLONEK: tak to vam na infoschuzce kecali, resi se jen trvalej pobyt ditete. Oni si maximalne muzou rict, ze to je asi nejakej ten spadovej turista ;)
    RYNA
    RYNA --- ---
    MUFLONEK: Mně tohle poradila přímo ředitelka MŠ, tak snad věděla, co říká. Popravdě, taky bych děti měla ráda u sebe i úředně a moc mě tohle řešení netěší, ale co mi zbývá :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RYNA: Bacha, nám na info schůzce říkali, že na adrese musí bydlet alespoň i jeden z rodičů...
    WYMA
    WYMA --- ---
    Zpravodaj Liberce, krajsti zastupitelé k veci.

Jake muzeum byste doporucili k navsteve?

Jan Korytar (ZPLK): Já bych doporučil Kino Varšava. Jedná se o netradičně pojaté muzeum nesplněných předvolebních slibů, kde mohou návštěvníci lépe pochopit nedávnou historii i současnost města Liberce.
    ATAN
    ATAN --- ---
    CERMINEK: cca na konci leta se uvolni cca 6 mistnosti v Palaci Syner. Vic uz neporadim.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ATAN: tam nebylo nic volného a je to cenově mimo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam