• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    P_T
    P_T --- ---
    ZORBEN: Mam podobnej prolem s TZ70 a asi to budu muset zkusit sam. Rozborka a sborka fotaku samotnyho je dost jednoducha, ale problem je, ze musis rozebrat i objektiv a to uz je vyssi divci. Opravari chteji vymenit objektiv, coz stoji jako novej fotak... Jestlis nekoho sehnal, tak dej vedet pls.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CERMINEK: samozřejmě
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Netušíte někdo jak je na tom přehrada na Fojtce? Dá se tam už koupat?
    TBC
    TBC --- ---
    Nevite v LBC o nejake cistirne kobercu? Sveril bych jim rad par "persanu" z chalupy.
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: taky tam bejvala vždycky houpačka do hloubky, na malý skále máš zase slajsnu - s duší nebo malým člunem je to prdel, jezdíme furt dokola. Ale pod splav jako v preperich nevlezes no, a hloubka je tam taky mensi
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: si zvykneš, loni tam kvůli žb stavbě průplavu pro ryby/hydroel. apod. měli asi 40 íčko přes vodu na 10m - , dá se vylýzt na zeď + jump, když to jde přes splav tak taky ok s prckama spousta zábavy pro rodiče!
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: do přepeř jsem jezdil jako prcek furt, splav dobrej, koupání taky, ale nějak se mi to nelíbí u tý fabriky, radši dolánky nebo malá skála
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: kdyby měl někdo žízeň, tak koupání a stánek na splavu (Jizery) v Přepeřích taky dobrý.. klidnej hlubokej úsek na plavání min. 0,5km
    RSZ
    RSZ --- ---
    Koupací hlášení : Jizera zatím luxusně čistá, žádná ganga jako v létě (ale ledová). Machac dobrej, minimum lidí a voda jde (a je teplá), podle hygieny jedna z posledních šancí na koupání než to zezelená. Kupodivu v liberecký přehradě zatím voda taky parádní, bohužel bez otestování teploty:)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    kam v liberci nebo okoli dat fotak na servis? Lumix TZ80, potrebuje vycistit, pri vypinani a zapinani se zadrhava objektiv
    KOPEEK
    KOPEEK --- ---
    MUFLONEK: Hele, je mi to celkem jedno, ale rikam jen tolik, ze jsem od Budiny za tech zhruba deset let, co tam nakupuji, vzdy dostal to, co jsem si objednal a zadny z tech dilu mi neprisel jako padelek. Nevadi mi, kdyz mi da retez v pytliku bez samostatneho obalu, protoze to nakupuje ve velkem, kdyz z vyrazeneho oznaceni vidim, ze je to ten, ktery jsem si objednal.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: To bude ten rozdíl, jaké ty chceš komponenty.... a jaké chce Kopeek - Já abych něco nezkonila, nechávám své kolo servisovat Srnce.o)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    CERMINEK: sekáč red8
    WYMA
    WYMA --- ---
    KOPEEK: u budiny jsem dříve párkrát koupil pláště od schwalbe, vždy byly podezřele levný, a vždy nešly namontovat na kolo tak, aby neházely. z jinejch obchodů přitom bez problémů. imho to nebyly originály.
    KOPEEK
    KOPEEK --- ---
    JONAS3: Muze byt. Ja tam beru vetsinou jen standardni dily od Shimana, ktere ma za slusne ceny. Reklamaci jsem zatim resit nemusel.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KOPEEK: To já dost výrazný, a to až takový, že jsem s oficiálním dovozcem Mavic zvažoval žalobu.
    KOPEEK
    KOPEEK --- ---
    JONAS3: Kupuju u nej bezny spotrebni komponenty uz dost let a zadny problem jsem zatim nemel.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KOPEEK: E-shop v pohodě? Jakože si koupíš díl, o kterém tvrdí, že je originál? nebo díl, který není učen k prodeji po kusech a nedá se pak reklamovat. Nu, jak myslíš...
    KOPEEK
    KOPEEK --- ---
    CERMINEK: Na pockani vidlice asi nebude, ale zkusil bych www.widebike.com kousek od Rybnicku. Spatne zkusenosti se servisem i obchodem u Kerdy potvrzuji. Budina uz servis asi nedela, ale na nakup komponent je jeho eshop v pohode.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Jo, to bude on... Pak mě ještě napadají kluci z cycology...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam