• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CDR: Kilometr za 4 měsíce? Tsss. Vem si, jak jedou na horákovce. Tam jedou 10 metrů za měsíc.
    A teď, když už před 3 týdny zmizely stroje, je to pořád s omezením a nic se tam neděje.
    CDR
    CDR --- ---
    sledujete někdo rychlost, jak se dělá přeložka parovodu z koryta Nisy na zakopaný, hmm, horkovod (prostě trubky s horkou vodou)?
    Asi jsem rejpal, ale bydlím poblíž a hrozně mě to omezuje. Musím chodit "obcházkami", když mám kočárek se synem, tak je to úplný peklo.
    Úsek od krajskýho úřadu ke křižovatce u Babylónu dělají tuším už 4 měsíce, mamrdi. Je to něco okolo kilometru.
    Chodím okolo každý den do práce, některé týdny tam nevidím nikoho, pokud ano, tak je to jednou týdně.
    Prý jim chybí lidé - konkrétně svářeči.
    Pro mě je to stejně nepochopitelné. To ty smlouvy nejsou městem nasmlouvány nějak rozumně, aby tam byli časový limity?
    Nebo tam mají "Zemanovský artikul" bez vymezení času?

btw . 130 km plynovodu Nordtream II v Dánsku chtějí Rusové udělat za 5 týdnů.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ERVIN: řešili jsme to jinde. Liboc zkusíme poptat.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CERMINEK: Dělali jste to v Livoxu? Tam jsem tyhle věci vozil já... pokud to nejsou ti, co vás chtěj vohulit.
    NYCK
    NYCK --- ---
    jako dobrá poradna prý teď funguje Ovčáčkůf profil
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nevíte o někom, kdo má k dispozici scanner na A0?
    Potřebujeme digitalizovat nějaké výkresy a tam, kde jsme nechali dělat první vlnu nám dali nesmyslnou cenu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Já zase sháním někoho na drobné stavební práce. Někoho, kdo vykope a odveze starý sušák na prádlo, a udělá nový, svaří, natře, zabetonuje. Na dohodu, pro naše SVJ.
    NAILER
    NAILER --- ---
    u žabáka i v labáku jsem se už ptal, poslali mě sem. sháníme někoho ověřenýho na pomoc s úklidem, nějaký tipy/kontakty? dík!
    RSZ
    RSZ --- ---
    koupák v Hejnicích fér, trochu kalná přírodní voda, ale málo lidí a hezký

CDR
    CDR --- ---
    FUCKENBRAU: možné je vše, nejsem neomylný ani vševědoucí. Ale indicie jsou proti Nečesanému. Obzvláště kombo piko a maty jsou docela dobrým důvodem, proč by takhle nesmyslný čin udělal.
    Kdokoliv z nás bez boahtýho taťky by už bručel.
    TABBY
    TABBY --- ---
    EWUSHA: Mne by rady pana Blahy skutecne zajimaly. Zda v jeho prijmove skupine zahrnuji chuvu, guvernantku, kucharku, uklizecku a ridice?
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    CDR: Ja jsem zas byl na nejake party v Horicich, kde byl syn te kadernice. A mistnaci zas tvrdej, ze to mohl udelat klidne on.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Tohle na mě vykouklo v jedné sarkastické skupině. Nooo, musím říci, že jako rodič stále čekám, kdy mi kdo poradí, jak si organizovat ten rodinný život :-D Aneb kde všude má ten náš Bláha kremrole?

"Poslanec Jiří Bláha: Vážené kolegyně, kolegové, já jsem rád, že tohle téma se tady otevřelo, protože doba mateřský je velice diskuti... dis-ku-ti... (Předsedající napovídá: Diskutabilní.) No prostě víme, o co jde. A je potřeba se tím zabývat, protože nejsou to jenom čtyři roky, na které odcházejí ženy na mateřskou. Je to ve výsledku pět let, ty ženy, které to mají v hlavě nastavené tak, že se na tu mateřskou těší, tak většina odchází, a věřte tomu, že některé opravdu po třech dnech, co přišly do jiného stavu, takže ve výsledku je to pět let vyloučení ze systému. A některé to mají dokonce tak, že to není jenom pět let. Je to pět let plus další mateřská, takže deset let. A v ten okamžik se dostáváme do toho stavu, že ty lidi absolutně ztratí pojem o tom, co to je vstávat do práce, organizovat si rodinný život tak, jak by měl být organizován, a samozřejmě nějakým způsobem přejít k nějakým návykům. Věřte tomu, že se s tím setkávám denně. Denně ty lidi, kteří se pak chtějí vrátit do práce, tak s tím mají problémy, protože si nejsou schopni zabezpečit svoji rodinu, protože ztratili ty návyky, které jsou normálně běžné nám všem, kteří chodíme každý den do práce.***"
    RSZ
    RSZ --- ---
    neprší moc, ale trochu by to pomoct mohlo ne?
    Oprava Lesního koupaliště v Liberci skončila, není ale voda – Naše voda
    https://www.nase-voda.cz/oprava-lesniho-koupaliste-liberci-skoncila-neni-ale-voda/
    EDASX
    EDASX --- ---
    MORIARTY: tezko rict, neni to na google mape.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MAGGIE: To vypadá hezky.o)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MAGGIE: To je novej Žabák?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Není to úplně LBC, ale reklamu v rámci rodiny udělat musím ;)

Hostinec v Propastném - Hostinec v Propastném
    http://hostinecvpropastnem.cz/
    RSZ
    RSZ --- ---
    DEJM: jasně, může se i ve skluzu, mimo nějakých naturschutz zón, ale imho to je na loď nuda
    DEJM
    DEJM --- ---
    RSZ: Jezdí tam někdo s motorem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam