• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CDR
    CDR --- ---
    v parku u Krajského úřadu začali zas něco dělat, takže je možné, že tu přeložku parovodu třeba stihnou i do zimy :3
    Vyhrabali tam hezký artefakt :D

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: za tejden by to podle harmonogramu meli mit hotovy, ne?
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: Na to jak je to tam dlouho zavreny mi to jako nejakej zazrak neprijde, ale chapu, ze jsme v situaci, kdy se musime radovat, ze vubec nekdo pracuje :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    u zoo makaj slušně, denně je vidět progres a pracuje se do večera i o víkendech, škoda že to takhle nejede i jinde

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ERVIN: dřív byl Liberec městem rododendronů a zeleně uvnitř města bylo fakt hodně a myslím, že to vůbec nebylo na škodu
    ANS
    ANS --- ---
    ERVIN: tenhle scestnej argument je v liberci dost oblibenej ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: tak takhle to naštěstí nefunguje, zeleň je samo potřeba i ve městě a proto jsou toho ty vizualizace plné.. a pak skutek utek

https://g.denik.cz/25/4e/perstyn_denik-630-16x9@2x.jpg

https://m.libereckadrbna.cz/...013/08/15/1000x1000-1376575358-vizualizace-noveho-vstupu-foto-mml.jpg
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    EWUSHA: Zeleň je v lese, kterej je odkudkoliv z centra 15 minut tramvají/busem...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MORIARTY: hlavně na zeleň nikdy nezbyde místo nebo peníze nebo obojí. všechny projekty jsou vždy zelené jak les a po dokončení nikde ani lístek
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: dej to tady do auditka "klasická fotografie" nebo tak nějak, já tu udám všechno:)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jako vizualizace pěkná, ale mám pocit, že ve skutečnosti jen přidají nahoru další stavební buňku.

Chystaný terminál v Liberci mění podobu, bude vyšší a se zelení na střeše - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...liberec-terminal-autobusove-nadrazi-zmena.A190815_112619_liberec-zpravy_jape
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Nevíte, kam by šlo udat zvětšovák do temné komory?
    Babička dříve mívala temnou komoru a strejda to teď vytáhl, že to mám dát před kontejner :-D To je mi líto a říkám si, že by třeba ještě někde službu udělal.
    Do té nové hospody je to daleko z Opičích hor, tam se ptát nebudu.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    SHEWOLF
    SHEWOLF --- ---
    Ahoj! Nasel by se tady nejaky kreativec, ktery by mi pomohl postavit boudu pro psy u me zahradce v Radcicich? Samozrejme vse za my odborny asistence ;))
    Odmena, materialy, apod. prosim resme v poste.
    Dekuju a krasne dny vsem :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Situační info z horákovky. Vypadá to, že 3. etapa sociálního experimentu se blíží ke zdárnému konci.
    Od včerejšla tam maká Strabag, podle smlouvy na to má 12 týdnů od převzetí staveniště.
    A makají docela slušně, včera ráno tam naváželi zábrany, odpoledne už bagrovali a dnes už brzkého rána tam makalo víc jak 8 strojů současně, jestli jsem dobře počítal. Čemuž se nechce ani věřit, protože to je víc než na úseku č. 12 D1.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JESTEDMAN: ty hnusný přece
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: který hranolky jsou ze smesi?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    WYMA: Tak já chuť brambor znám.o) Z 99 % brambory nekupují, mám domácí.o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: tak jsou z brambor, neni to zadna smes jak v pripade kupovanejch hranolek, coz muze prekvapit :))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANS:
    WYMA: Mno teda nevím oni to snad ani hranolky nejsou, spíš mi to přišlo jako americké brambory.o))) No jo no, holt to neocením. Jako dobré to bylo, ale rozhodně to nebylo nic, co by mě vystřelilo do výšin .o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam