• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JESTEDMAN: ty hnusný přece
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: který hranolky jsou ze smesi?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    WYMA: Tak já chuť brambor znám.o) Z 99 % brambory nekupují, mám domácí.o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    MUFLONEK: tak jsou z brambor, neni to zadna smes jak v pripade kupovanejch hranolek, coz muze prekvapit :))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANS:
    WYMA: Mno teda nevím oni to snad ani hranolky nejsou, spíš mi to přišlo jako americké brambory.o))) No jo no, holt to neocením. Jako dobré to bylo, ale rozhodně to nebylo nic, co by mě vystřelilo do výšin .o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    ANS: jo, za mě taky dobrý, mj. dobrý dresinky.
    ANS
    ANS --- ---
    MUFLONEK: za me dobry! zrovna me teda nenapada kde si dat na ulici lepsi hranolky. (ale rad si necham doporucit nejakou lahodu za dvacku)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ACHERON: z Jablonce do Liberce mi utekla fajná zubařka, která by snad mohla nabírat - Bloudková
    Zubař Liberec, zubní ordinace a pohotovost Liberec
    https://www.stomatologie-liberec.cz/

A nevím, jestli nabírá náš zubař dent. klinika Linea v Jablonci. Ale mládě si nechce čistit zuby, pokaždé řev a násilí. A u něj si nechal 3 zuby opravit bez křiku. Prohlídka a oprava nejdřív ukázána na mě, pak na plyšákovi, a pak provedena synovi. Ani nehlesl. Za mě největší poklona.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: No jo no.o) tam to neznám.o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MUFLONEK: To patří sem:
    [ Ulov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky) ]
    Už tam o nich byla zmínka, kdybys to sledovala, tak víš, kam nechodit :D
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tak jsem se na FB nechala zlákat FAEncy Fries... No nic, tak alespoň vím, že příště už ne.) Předražené hranolky s příběhem.o)))
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Tak mi to teda nedalo a Azyl je top! Díky :)
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Díky za tipy. Na konec to stejně skončilo vychazkou na Jezdce a teď končím pivem na přehradě.
    Azyl ale navštívim určitě příště.
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    SKYPPER: Pokud máš rád zajímavá piva, není co řešit a hajdy do Azylu, alias středobodu liberecké alternativní scény.

Pivní bar Azyl
    http://www.azyl-pivnibar.cz/
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SKYPPER: v lidových sadech jsem byl po letech minulý týden a připomněl jsem si jak ty lavičky jsou nepohodlné...
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Dík, zkusím tedy nějaký podnik. Nebo v Lidových sadech letní kino...i když dneska hrajou zrovna slaďák
    ATAN
    ATAN --- ---
    Misto Zabaku je Labak.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SKYPPER: Žabák už nefunguje, takže doporučuji obrazi několik zajímavých místních podniků jako HAD, Azyl, Garáž.... jinak ve čtvrtek nejspíš v LBC chcípl pes...
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Poradí mi někdo na zítra nějakou akci nebo cokoliv na zabití posledního večera na služebce v Liberci? Na Ještědu jsem byl včera, na Maliníku dneska :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ACHERON: dolident, průmyslová zóna jih nebo nová zubařka na harcovských kolejích
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ahoj, poradil by mi nekdo v Liberci (ale klidne i v turnove nebo jablonci pokud by lepsi nebylo) dobrého zubaře, který to umí s dětmi? syn ma v ordinaci paniku kvuli předešlé hospitalizaci a posledni zubař to řešil tím, že na něho řval (no more jako) a obecně mam pocit ze se u českých zubařů s možností, že tam přijde dítě, moc nepočítá:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam