• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: nj, zas nejsem zastánce toho dělat někde bordel a čekat, jestli si to náhodou někdo vezme :-/
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    U Žabáka by se to jistě taky bývalo bylo užilo :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: odvezl bych to před varšavu, nebo jinou líheň hipsterů a je to fuč (design days reichenberg třeba)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    EWUSHA: funkční zvětšovák opemus 6x6
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Zbavte mě toho někdo! Prosíííííím. Nechám už za odvoz, když to nikdo nechce ani za pár kaček, ani za flašku.
    Nebo mi alespoň poraďte, na který sběrný dvůr to mám odvézt.

RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: ne:)
    ERVIN: nevím co za podnik je na podhorský, ale fakt už nikam nevolám a jedu na jistotu do phy
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: V Jablonci na Podhorský?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Ani u nás v JBC?
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: taky ne:) a už na to seru, zajedu do phy
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HAROLD: není MB jako MB
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: Ovladače na embéčko? Cywe, ten pokrok... kde se to zastaví... Je teda fakt, že kámoš měl zamykání na dálkový ovládání i na stodváce, ale to sem bral jako takovou humornou posu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: dík, volám
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: www.zamecnictvikovar.cz - "výroba čipových autoklíčů všech značek a roků výroby na vlastním zařízení s krátkou dobou zhotovení"
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: ty hele nemám záruku, ale ceduli o autoklíčích s centralem jsem viděla u nás v Jablonci nad Nisou u kovářství u Oka...
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Se něco podobnýho nedávno řešilo v hvězdoklubu ne... nejsem si jistej, jestli to obecně někdo umí na jakýkoliv auto (nebo aspoň na nějaký širší spektrum).
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: pečený taky ne akrite taky ne, bohužel budu muset z našeho klacíkova do prahy.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Mám pocit, že jsem něco takového zahlédnul, že dělají v zámečnictví vedle domu Marta na Nové Rudě - bez záruky, pouze pocit (http://www.akrite.cz/).
    Zkusil bych ještě Pečenéhonebo jak jmenuje na 5. května. A jelikož jsem líný, tak bych si tam nejdřív zavolal.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: a máš nějakej tip? když už to někdo dělá, tak většinou všechno, je to MB (samo mimo autorizovaný servisy, tam většinou nabídnou oficiální postup vč. výměny řídící jednotky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam