• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    KOOTCHA: svec je mezi katastrem a bazenem, cinzaky vlevo pri ceste dolu.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    A když jste u těch tipů tak nějakej na opravnu obuvi, kde by mi podrazili boty, nemáte pls?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: truhlář Hojak, rel. mladej a určitě spolehlivej kluk (chlap): 731466154, skříňky, šatní skříň s výsuvy - vždy v pohodě. Termíny ujdou řekl bych.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ACHERON: mám dobrou zkušenost se Zástěrou ve vrataku, ale termíny asi budou problém (jako vsude) : http://www.mi-za.cz/kontakt
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ahoj sháním spolehlivého truhláře (jak co do času dodání tak aby to odpovídalo) na nějaký skříňky a doplňky do domu, nemáte nějaký tip?
    TBC
    TBC --- ---
    Petice proti rozsirovani povrchového uheleneho dolu v tesnem sousedství hranic:

Stop Turow | Petice proti rozšíření dolu Turów, který ohružuje klima a také vodní zdroje Liberecka.
    https://www.stopturow.cz/
    AG_
    AG_ --- ---
    HAWKEYE: dvě kluziště byly vždy k dispozici každé veřejné bruslení, tedy úterý, sobota, neděle. vyloženě narváno bylo většinou jen ty neděle a jen na té větší ploše. no ale nevím jak je to teď, tuto sezonu jsem tam ještě nebyl : /
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    CDR: naší rodině sebrali všechno. prej brali i kroje. a když chtěla mamka vrátit pozemky v restutucích, tak jí dali bažinu. pěkný pozemky byli pro "jiné"
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    CERMINEK: prej každé pondělí je bruslení na zimáku v jbc pro děti. tedy bez davů. ještě jsem nebyla. mám to z odposlechu.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CERMINEK: VJBC zamrzla přehrada.o)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    CERMINEK: zítra v tý aréně jsou 2 kluziště,takže žádný davy.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Poraďte, kam na brusle kromě Arény? Aby se člověk projel a nemačkal se. Máme v okolí LBC/JBC něco jiného?
    CDR
    CDR --- ---
    Já jsem jen zámečník
    Pozemky, které postupně získávali od státu, vkládali restituenti do akciové společnosti nazvané Bečvářova. Dnes v ní leží parcely v hodnotách desítek i stovek milionů, developersky velmi zajímavých. Třeba osm hektarů naproti Thomayerově nemocnici v Krči.

Při výsleších u soudu se však ukázalo, že restituenti chod této firmy neřídili. Akcionáři byli už zmínění Janoušek, Hrdlička, Petr Syrovátko ze Syneru a advokát Daniel Honzík.

Stavařský byznysmen Syrovátko před soudem ve středu řekl, že firma fakticky od restituentů za 55 milionů odkoupila takzvané restituční nároky. Tedy zjednodušeně poukázky za náhradní pozemky od státu. A pozemky, které později díky nim získala, jí tak zůstávaly.

Rodina dostala jen několik milionů. Zato Janoušek a spol. vydělali miliardu - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...tala-jen-nekolik-milionu-zato-janousek-a-spol-vydelali-miliardu-86964
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    KOJB: ve stráži je MJ ELECTRONIC, ale rozhodně nemůžu doporučit (možná tak doporučit vyhnout se jim :D)
    EDASX
    EDASX --- ---
    SIEMENZ: nevidim zadny svastiky
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    jj nataceni..
    CDR
    CDR --- ---
    OTZ: americký seriál z dystopicke budoucnosti
    Teda jestli koukam správně :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    SIEMENZ: wtf? hisotrická bitva nebo nácvik bezp. složek?
    KOJB
    KOJB --- ---
    Ahoj, nevite jestli někdo v Liberci či v Jablonci opravuje foťáky? díky za tipy...
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    V archivu sem nasel jedno mesto trosku jinak... :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam