• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FUCKENBRAU: To vedle v Jablonci teda jako není problém to táhnout až do rána. Vrchol byl, když mi chlap přišel jednou domů v 9:00 ráno s tím, že seděl v kostele, aby se zahřál.o)))) Jinak Jedová chýše, Zanzibar, Techtle... :o) A
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    Tak moznosti na nocni piva tady porad jsou. Legenda ma tusim do pul treti minimalne, v Azylu je otevreno podle lidi a v Garazi nas v patek(vlastne uz v sobo) vyhaneli kostetem v 5 rano.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    ERVIN: Jenze u Frosche meli aspon vzdycky otevreno a nehrozilo tak, ze se clovek v sobotu po pulnoci vic nabeha pri shaneni otevreny putyky nez napije toho piva, na ktery vyrazil.
    Bylo to tam hrozny, samozrejme. Ale aspon to bylo. V Liberci mi tohle stacilo :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VEETUHS: V době, kdy frčeli v liberci shrap-skini to nebylo úplně zřejmý, ze který strany skinheadství bombr bude...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    DOCENT: jako že to nebylo jasný už podle toho, jestli dovnitř zrovna vlez mastnej vlas, nebo bombr?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ERVIN: To je vono - ty jukeboxový války - E!E vs. Orlík ... tak začínala či končila skoro každá výprava do města ... Podle kapely ses tak nějak politicky představil a vykolíkovalo se hřiště a hned jsi nelemtal vobyčejnský pívo, tohle bylo pívo s vůní dobrodružství :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DOCENT: Pravda, takovej vodvaz jako lemtat Konráda v nonstopu s alkáčema, co si pouštěj Orlík z jukeboxu to rozhodně není.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Jen co zmizel Žabák, U tří mušketýrů a Hospůdka pod schody už se tu rozmáhá snobismus ... pán se ptal, kde se dá něco zažít, sedět u snobskýho drinku s číšníkem ve fraku za prdelí je teda vodvaz .. :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ERVIN: hm, to si musím zapamatovat na příště. o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ERVIN:
    RSZ: dík. Drinky mě až tak nezajímají, ale pro mimořádně dobré jídlo bych šla na světa kraj...až do Liberce..
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: hipster kolega (čau vašku) si to pochvaloval, hlavně drinky
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BEBERA: Drinky skvělý, barman se vyzná a je schopen namíchat koktejl (nebi nealko) v podstatě na míru.

Jídlo, co jsem slyšel (ještě jsem tam nejedl), velmi slušný.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Vyzkoušeli už jste Jungle gin restauraci na Papíráku? Hejlík o ní psal nadšenou recenzi, ale my se tam ještě nedostali...Jestli to za shánění hlídání pro děti a výpravu do jiného města stojí...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    JESTEDMAN: Naopak, hodlam se protahnout mestem, neco videt a neco zazit. I kdyby to mely byt zavrene dvere od klubu.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ZOLTAN: nemáš zač, doufám, že jsi pochopil, že nemá cenu sem jezdit
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Diky vsem za pomoc!
    ANS
    ANS --- ---
    ZOLTAN: stereo
    ATAN
    ATAN --- ---
    ZOLTAN: mozna Legend music bar
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak mam asi blizsi zamereni. Je v Liberci nejaka hospoda nebo klub, kde by hraly nejake to elektro/drumce a nemuseli jsme to prervavat a normalne se bavit?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MUFLONEK: a vy máte taky sedět doma a netoulat se :-D

Mucha - Nepojedeš nikam (official video)
    https://www.youtube.com/watch?v=xBlJy82k4GI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam