• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MUFLONEK: Avida.. zdá se, že letos přijdu o tu taškařici, kdy zahnu za roh a najednou je bez jakýhokoliv varování všude po silnici spousta lidí a poházených kol....
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Jako je tu jen jeden cyklista, o kterém vím, že časovky jezdí, ale třeba to zaujme i ostatní :O) - https://www.kckonrad.cz/zavody/casovka-milire/?f=milire-se-pojedou-virtualne&a=290

Formát sms tam ještě doplním.o)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: ale ne rychlejc nez to stihaj zavazet cisterny.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: hele ale ono to stejně protejkat musí ne? Spodem nebo vrchem.. jinak to bude hned zelený
    WYMA
    WYMA --- ---
    MILAZAJICEK: diky, uz vyreseno...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    WYMA: a za chvili jedu do bauhausu takze pokud ji mam vzit nejam sebou je ted ta spravna chvile.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    JENDAVB: mám.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MILAZAJICEK: Autobaterku
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    WYMA: trochu širokéj pojem.
    WYMA
    WYMA --- ---
    nemate nekdo na pujceni nabijecku na baterku?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ANS: Třeba je to jen takovej skanzen že takhle se dělaly koupáky před válkou :) bwt když mě bylo 14 dělal jsem rok nádeníka pro koupák ve Vratislavicích a už tenkrát se tam bojovalo z úplně tou samou věci ...
    ANS
    ANS --- ---
    Otazka je, jestli to ma bejt fakt koupaliste, nebo nejaka retro zulova lesni vsakovacka. Ja bych radsi to prvni, takze at to klidne vylejou modrou gumou ;)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    AQUALOCO: to je nerez neasi nebo mohly udělat i něco ala piotop Prostě držet se konceptu žulovejch kamenů mě přišlo jako chyba obzvláště když tu hladinu spodní vody chtě nechtě musí ovlivnovat těžba v Ligranitu
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: CDR: jsme dědci...
    JENDAVB: jendo, vole pohřbít Lesák ňákou gumou - wtf? .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    mě prostě furt vrtá proč neudělaly upgrade na něco co se spárovat nemusí třeba něco ve stylu www.rivec.cz
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: já si z dětství pamatuju jen to, že to bylo sakra studený :D
    Jsem sice jablonečák (ex), ale máti měla šamstra z Ruprechtic, takže jsme na lesák chodili často
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: já si pamatuju přítok když jsem byl malej - z trubky na konci to pořád hodně slušně teklo (táta ji vždycky zacpával zadkem, aby to stříkalo nahoru:), s dneškem se to bohužel nedá srovnat
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    CDR: spáruje se to speciální hmotou, ale provedení z loňska bylo špatné (nevím jestli jen odfláklé nebo i blbý materiál nebo obojí). je možný, že to nepomůže, ale pořád je to lepší než to nespárovat, žek bych.. prostě jsou slabý přítoky a spolu s tim klesá i hladina vody v podloží, takže si to ta zem prostě veme. taky myslim, že ty původní dobrý spáry odešly v průběhu let, kdy se o Lesák nikdo nestaral.
    - nedávno si je tam přes zákaz vstupu fotila nějaká stará bába a nadávala jim, že to stejně poserou a že se to nenapustí atd., přitom všichni co tam byli to dělali zadarmo.. :)
    CDR
    CDR --- ---
    AQUALOCO: a jak je to s tou prosákavostí? Na FB jsem četl od nějakejch škarohlídů, že to spárování nepomůže
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: VYŘÍDIM! no poctivě předělávali to spárování po těch posledních dělnících, snad to bude držet vodu. vrt tam je, ale jeho realizátor odhaduje jeho možnosti jako omezené (jen to propojit, atd.) jak byly sucha poslední roky, tak i to podloží sákne mnohem víc než dřív.
    jinak už jsi za poslední den druhej, kdo říká, že nebude pršet, snad se aspoň trochu mýlíte, ačkoli to nevypadá....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam