• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: minulej tejden

RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: bersdorfer see od gorlitz v poho, serfuje se tam furt a fouká, barwalder see taky v poho, surfstrand nebo parkoviště u uhystu (s pruhem na pláži vyčleněným pro surfy).
    Nabal si hóódně repelentu.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdravím vespolek!
    zkusil bych nějakej windsurfing v Německu u jezer (max. 1-2 noci i s rodinou). Doporučili byste mi nějaký místo mimo kemp, kde se dá bez problému postavit stan a je tam třeba kadibouda? + poblíž nějaká stezka na kolo a brusle? Byl jsem u Berzdorfer See tušim a šlo to, ale nevim, jak dneska...
    Díky!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    "Lidé z okolí sem často chodí právě kvůli otužování. Máme v plánu, že tady postavíme saunu, která lidem dá důvod, proč na koupaliště zajít i v zimě," říká architekt.

"Lidé sem do lesa často chodí sportovat. Běhají v lese a potom se jdou vykoupat. Říkali jsme si, že by bylo fajn jim dát tu možnost, aby si před během mohli uzamknout věci do skříňky, v klidu se tu převléknout, vykoupat a nebát, že něco ztratí. Plánujeme tu ale také pořádat koncerty a další akce. Chtěli bychom tu zkrátka takovou atmosféru jako z Rozmarného léta," uzavírá Vondrák v narážce na slavnou novelu Vladislava Vančury.

https://magazin.aktualne.cz/...itektura/lesni-koupaliste-liberec/r~01673430c1d011ea9c800cc47ab5f122/
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: aby bylo co na grill ??
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CDR: Bral si jí kamenem ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: nebyl to čapkův mlok??
    CDR
    CDR --- ---
    Včera jsem u Šutru na soutoku viděl na liberecku poprvé nutrii.
    Pěkně vyžranou, ládovala se tam nějakým bahenním býlím.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Ale když tam žádná není, tak to jede docela v pohodě. Každopádně to bohužel skončí až na podzim.
    NAILER
    NAILER --- ---
    když se do toho přidá bouračka, tak si člověk pěkně postojí
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: nevím, já vykejsnul minulej týden v protisměru nad Chrastavou u motorestu, nechtělo se to moc hejbat, tak Panenská hůrka, Andělská hora, Machnín, Karlov... my tu rychlostku vlastně ani nepotřebujem :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    kdyby někdo nevěděl, tak na 13 od liberce do chrastavy je celej pruh v rekonstrukci, v pátek jsme na výjezdu z liberce čekali v docela slušný koloně - klasika dva pruhy do jednoho. Z druhé strany to asi problém nebude, na staveniště se vjíždí z jednoho pruhu a bude to imho bez kolon
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Ahoj,
    potřeboval bych v Liberci 2 kluky, kteří by mi pomohli koncem týdne rozebrat regály - práce na jeden, dva dny. 100CZK/hod. Podrobnosti v poště. Moc děkuju! Ivo
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    nemate nekdo info jestli rano nezkolaboval snehulak s tou silenou uzavirkou na straz a frydlant?
    RSZ
    RSZ --- ---
    sem se radoval z lesáku a otevřenýho stánku, ale se psem si bohužel nemůžu koupit ani pivo a jít do prdele (že maj zaracha na trávu, to samozřejmě chápu), takže smůla.

..jinak koupání fajn, voda v poho teplá i večer bez slunce, otázka jestli tam teď nenateče bordel, potůček se změnil v gangu
    SHEWOLF
    SHEWOLF --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Ahoj, nemate nekdo doma nepotřebnou tv? Potrebujem na par mesicu druhou TV pro prababicku. Dik
    SONIC
    SONIC --- ---
    ANS
    ANS --- ---
    Liberec | Participativní rozpočet Agora CE, o. p. s.
    https://www.participativni-rozpocet.cz/liberec/
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    JONAS3: Ta moje měla podobné problémy (žena ne kadeřnice) a začala chodit sem http://www.hanky.cz/ a zatím se tváří spokojeně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam