• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ANS
    ANS --- ---
    JESTEDMAN: chapu, ze hlavni pesi tah z mesta na lidaky je zapadly kout .) me to ale mozna vylepsi pohled z okna a zajisti kontaky na tridenej odpad za rohem, takze fuck yeah :D
    TABBY
    TABBY --- ---
    JESTEDMAN: Se dá kruhac do adopce, ne? ;)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANS: jo molo v zapadlém koutě 5. května byl taky velmi hodnotný nápad.

RSZ: jjo, nový keříky před káva/čajem a ozdobný kruháče, byly to levné nápady, ale nikomu nedochází, že i když se to navrhne jako bezúdržbový, tak aby to vypadalo furt dobře, tak se o to musí starat. Tyhle přírodní rezervace na kruháčích nechápu, zlatý španělsko se svejma rezavejma skulpturama.
    ANS
    ANS --- ---
    ja hlasoval pro lesak, hriste na nam ceskych bratri a molo v 5 kvetnu (to mam primo pred barakem), takze win :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: zapomněl si na mulč.
    Keříky a tuny mulče kam oko dohlédne.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KRYSPIN: za mě třeba ta Broumovská, kdyby radši přidali pár parkovacích míst. Místo toho vymění staré lavičky za nové, staré keře za nové a pak tam přidají ten nesmyslnej posilovací park, nebo jak se to jmenuje.. pár jich po Liberci znám, nikdo tam necvičí, zlatý dětský hřiště
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Některé co vyhráli, jsou podle mě vyhozené peníze.
    ANS
    ANS --- ---
    NAILER: u 6 kohoutu je to super, byli jsme tam parkrat na obede i vece s normalnim servisem a pokazdy jsem byl moc spokojenej :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    OMIKK: Hele co u šestí kohoutů? Byl jsem tam jednou na rychlým obědě jak v kantýně, ale přišlo mi to super.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    EWUSHA: byla jsem nakonec v Revoluční, ale na pana Mareše to zkrátka nemá.. Vtipné bylo, že jsem si je pak vyzvedavala a měla doplatit 190, ale dle původního infa to mělo být méně. Tak říkám, že to ale mělo být méně, načež paní říká, že ale pánské boty jsou za tu cenu, já na to že to jsou ale moje boty, což změnilo doplatek jen na 100. Nechápala jsem to, ale budiž.
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: jj a koprofag k tomu))
    6746
    6746 --- ---
    EWUSHA: Na Františkově v paneláku býval švec. První nalevo za odbočkou u Bláhy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    EWUSHA: ano u žabáka tě podrazej
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Už je to delší doba, co se tu někdo ptal na podrážení bot. Jdu s tou samou otázkou. Udělají nám někde na kožené boty novou podrážku? Třeba v tom stánku U Žabáka?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    A podle mne nevari špatně ani na České chalupě
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAROLD: Knajpa už to teda vůbec není.o) Ale ještě jsem ji zažila.o))) Jestli myslíš Rožďalovského (co jsem si spíš myslela, že je Rožďalovská), tak ještě loni na podzim když jsme tam zapíjeli jednoho zemřelého cyklistu, tak v pánu nebyl :)

Hospoda prošla výraznou rekonstrukcí pod taktovkou jeho dcery a jejího manžela/přítele a je to fajnový podnik. Během karantény tam vybudovali i terasu. Dobře, chutně a za relativně rozumné ceny tam vaří...

Jo a před hostincem stojí památník všem zesnulým cyklistům z Liberecka (Stará garda)...

Hostinec Zlatá Hvězda
    https://www.hostineczlatahvezda.cz/#

Ten podnik doporučuji, protože by byla škoda, kdyby zahynul.... Teď oslavili rok a když mám cestu kolem, stavím se je podpořit.

Jo a ještě teda doplním, že v Jablonci skvěle vaří U Draka, ale tady je moje hodnocení trochu zkreslené, protože to jsou už sousedi. Nicméně kamarádka, co byla v Thajsku prohlásila jejich curry za "stejně chutné jako v Thajsku". Tak toho bych taky jako gastro podnik doporučila.o)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    MUFLONEK: Jó, Ždárek, to bejvala moc fajnová knajpa... Zrovna minulej tejden sem na ni vzpomínal... Dědek už je, hádám, v Pánu...
    RSZ
    RSZ --- ---
    OMIKK: kaviárové tousty, ty seš vůl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam