• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: a to byl skákací hrad nebo svijanskej výčep?
    CDR
    CDR --- ---
    nafukovací roubenka je dost divná
    zevnitř na stěnách jsou fotky jakože z irskýho pubu :3
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    A fotka nafukovaci roubenky by nebyla?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    K absolutnímu kýči chybí snad jen PVC paroží :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Hele, takovej bizzare jsem už dlouho neviděla - od prodávaného zboží po návštěvníky. Festival kýče
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: mno Staci kouknout na program u Facebook události... to nemůže být zajímavé ani pro děti.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    RSZ: Mě stačilo vidět v rámci těch rozkopávek nafukovací roubenku, abych se zděsil a vyhýbal se náměstí obloukem.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Prošel jsem jarmark, slusnej bizar
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: na archivaci veteránů podle me super
    RSZ
    RSZ --- ---
    dvoupatrovej parkovací výtah je úplně v pohodě, čvut si postavila budovu s parkovacím "zakladačem" a kapacitou asi 150míst, bohužel jedno auto ta věc parkuje asi půl minuty.. si představte jak to tam vypadá mezi 7:30 a 8:00 :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: To jako v případě, že si pořežeš ruku tak, že bude záležet na minutách, půjdeš do garáže pro auto a budeš se snažit dostat do nemocnice po vlastní ose? Jako fakt?
    Nebylo by třeba lepší zavolat si RZS a neriskovat, že i když sedneš do auta hned, tak zkolabuješ nahoře u přechodu na Husovce a sundáš tam pár lidí na přechodu?
    To číslo je 112 nebo 155.
    Nebo je to jen výkřik typu, tak když se nám to nepodařilo pojhetovat, že okolo nejsou parkovací místa, tak budeme hejtovat výtah v podzemním parkování?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Jednou jsem se tam vyskyt, každej byt má parkovací místo, některý jsou řešený dvoupatrovym parkovacím výahem, nedokážu si představit, že čekám několik minut s pořezanou rukou, než mi sjede auto.
    WYMA
    WYMA --- ---
    zrovna masarykova ma parking vyresenej fakt pekne. pred prvnim barakem odbocka doprava do garazi, ktery jsou schovany ve svahu, za vsema barakama.
    a k tomu jako bonus park. za me dobry.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a podzemní parking tam je, kolik míst ale netuším..
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: okolí je nový, stromy a jiná zeleň čerstvá, ale neutěšený? Neutěšený to tam bylo spíš předtím a to ty baráky celkem nenávidím.
    ANS
    ANS --- ---
    LWEEK: ja mam pocit, ze ty masarykova panelacky maj nejaky podzemni parkovani
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ZSIS: No spíš by měli vzniknout efektivní parkovací housy, ideálně v podzemní. Například kráter v centru by měl už být dávno zaplněný alespoň dvoupatrovým parkovištěm a nad ním klidně zelený zastroměný park s nějakým hřištěm pro prcky. Pak se nemusí parkovat po ulicích. V německu jsem dokonce viděl parkování pro bytovky v podzemí. Něco jako naše paneláčky ale bez výtahů a jen čtyřpatrové. Asi tak pět těhle paneláčků. Mezi nimi malé ovocné sady o které se starali obyvatelé těch paneláčků a pod tím vším v zemi jednopatrové parkoviště. Dvě stání pro každý byt a schody z pozdemí přímo do schodiště paneláčku. Mezi paneláčky žádná silnice jen chodníčky, ta vedla z jedné strany okolo a bylo tam pár míst aby mohli parkovat návštěvy nebo stěhováci. Naprosto geniální. A to se stavělo na periferii u Mnichova někdy v šedesátých letech. Pak tu vidím ty projekty jako paneláky co staví Syner v liďákách a nemá to ani pořádné parkování, okolí neutěšený hnus... zavedl bych 100 na holou před radnicí na pranýři. :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: taky jsem tam přijel po dlouhé cestě po Německu a kurvoval jsem od Chrastavy až domů :/
    ANS
    ANS --- ---
    RSZ: jel jsem tam v noci v desti, po asi 800 za volantem a byla to suverene nejhorsi cast cesty :((
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    JESTEDMAN:
    LWEEK:
    kdyz uz tu tak zminujete nemce, i ti si uz vsimli, ze jestlize chci omezit automobilovou dopravu ve meste, tak te darovane plochy, jako napr. parkovacich mist, musi byt min.
    "osvojeni verejneho prostoru" bych interpretoval jinak, nez ze tam necham stat moje auto a zaberu tak 8-10m².
    potreba naopak je promyslena MHD, aby lidi nemeli nutnost sedat ve meste do auta.

auto ostatne vlastnim. na vyse zminovany problem konkretnejsi reseni nemam, ale "vic parkovacich mist" te zelene vic neprinese. podzemi je ideal, jen ne vsude aplikovatelny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam