• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ale jinak samozřejmě by to bylo fér, zvlášť v takhle krásných dnech:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: haha, rozesraný oldřichov, nezapomeň
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: přes Souš to je celkem prázdný a určitě rychlejší než přes Liaz ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jo a pointa je, že je tak značená objížďka ze Šalďáku na Harcov.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes mě vytroubila na Jablonecké husa ve fóbii, co jela od Lokomotivy směrem do města. Vůbec nepostřehla, že už to je průjezdné z obou stran, akorát z jejího směru vpravo je to vyfrézované, takže jela v protisměru. No lepilo mi, troubila, mávala tlapkama místo aby držela kolečko, a vypadala celkově dost odhodlaně to do mě pustit čelně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: covid lockdown zařídí dopravní sktuace, smart
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: No, už jen čekám, kdy to totálně rozkopu ve vraťáku u lékárny... to se prostě musí stát...
    RSZ
    RSZ --- ---
    EDASX: nemůžeš, dole mezi jbc a janovem je taky uzavírka s kolonama:) a od Janova na Lukášov nemůžeš rovně ale musíš kolem obi a liazu
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: můžeš tradičně přes Bedřichov, jen nevim, co to tam je za šílenství s těma radarama
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..dojet do jbc ve špičce je teď taky slušný psycho, ta kolona kolem liazu
    ANS
    ANS --- ---
    TABBY: na ostrym rohu je ted otevrena jako jednosmerka jk tyla, ve smeru z janovske na c. armady https://mapy.cz/s/nasugehape
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: blbý jsou tady všechny no, na výběžku (úzká a dlouhá) i na skrivanech (tankodrom) a dubový vrch to je úplně mimo
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Tou jsem jela rano. Ta cesta je blba a ne vsichni respektuji, ze je jednosmerna. V zatackach kolem koleji fakt super :-(
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: kam až je zavřená svobody, z hrubínovky ke kolejím se dá ne? a kolem kolejí je jednosměrka a nemělo by se to ucpávat tak masivně
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mam potiz. Potrebuju se dostat z Prosece na Husovku. Rada bych se vyhnula centru a dalnici.
    Logicka cesta Vratislavicemi pres Kristianov (Tanvaldska - Jablonecka) kolabuje na zavrene Klasterni.
    Objizdna trasa pres Novou Rudu a Harcov konci na cerstve zavrene ul. Svobody.

Z dalnice - sjezd u Babylonu a centrem - mi to prijde ve spicce jako sileny napad. Kolem Soudu jen o nece min pomalejsi.
    Potom je tu jeste moznost projet Harcovem temi vtipnymi jednosmerkami.
    A ve smeru do Liberce mozna jeste Jabloneckou, prezit Saldak a Rumjancevovou na 5. kvetna.

(Rychlostka do Jablonce je nepouzitelna, je uzavera na Ostrem rohu, vsechno jede pres Belgickou na kruhac v Rynovicich.)

Prehledla jsem nejakou rozumnou moznost? Dik.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: v sobotu ragů, v neděli žurek, prej se povedl.. a nikdo se neposral ani v kombinaci se sudem od svijan (nebo se nepochlubil). Ano na talíři to vypadá jako sračka, ale chutná to líp:)

ACHERON
    ACHERON --- ---
    CERMINEK: Plynar Luboš Čmuchálek
    Mobil 602 848 932
    mam s nim hrozne dobry zkusenosti, s Junkers si nejsem jistej tak se preptej :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    CERMINEK: zkus se zeptat u petaks.cz
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    CERMINEK: ahoj, pokud ti nikdo neodpoví, zeptám se táty, ale dneska se mu nedovolám..
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Neznáte někdo prosím dobrého servisáka na plynové kotle Junkers? Ten, co k nám jezdil dosud nebere telefon a když už, tak oznámí, že je už v důchodu a že mám zavolat za týden... všechny kontakty z googlu obeslány a nikdo neodpověděl a dovolat se někomu je opět nemožné...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam