• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ATAN
    ATAN --- ---
    ACHERON: No nejdrive me napadlo to prirovnani, kdyz jsem tady cetl ten dotaz na Putu, a za chvili jsem narazil na tenhle clanek na idnes, kde se to primo pise. Takze asi tak. Ale drive jsem to nikde neslysel.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ATAN: půtovi se tu fakt říká malý Babiš nebo je to zase nějaká mafrárna?
    ATAN
    ATAN --- ---
    HEINZZ:
    Fenomén Martin Půta. „Malý Babiš“ z Liberce opět zválcoval oponenty - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/puta-volby-liberecky-kraj.A201004_211846_domaci_nea
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: Hele, já to nevím, ale není to náhodou tak, že se nepodařilo nikde najít jméno, v odposleších nebyl žádný přímý důkaz, že by si o prachy řekl, nebo je dostal a ty peníze se u něj taky nenašly? Takže tak nějak jediný, na čem tzo bylo postavený je nějaká excelovská tabulka s přezdívkama, který nikdo smysluplně a podloženě nepřiřadil ke konkrétním lidem?
    CDR
    CDR --- ---
    HEINZZ: inteligentní, komunikativní, na první pohled upřímný chlap. Jen je trochu zasviněnej od korupčních hoven, no...
    U soudu kvůli "geotermálnímu" centru v LBC byl osvobozen především kvůli neuznání odposlechů.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WYMA, PINJAA, ERVIN: Jo a btw díky za doporučení, na CHKO byli strašně fajn, komunikace za 1*. Tenhle konkrétní pozemek nakonec nedopadl, ale sem zase výrazně moudřejší a hledání pokračuje.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Čau seveřani, prosimvás.... = )
    Sem hrozně zvědavej člověk a neminul mě teď z voleb fenomén Půta.. najvětší absolutní zisk ze všech krajů, hateman třetí volební období za sebou, obrovský jméno mezi STAN, a zárovň z různejch stran o něm slyšim Velký Špatný (tm)..
    někdo nějaké autentické názory? jasně, vygooglit si ho umim... nejde mi ani o nějaký drby a špínu, spíš fakt pohled místních na to co je tenhle tvor zač. = )

Upřímně mě k týhle otázce popostrčil RSZ ( [ RSZ @ Věci Veřejné - My s panem prezidentem teď popíjíme portské, když se potkáváme. ] ), tak doufám že sem tě teď nějak zle neprovařil.. = D

předem díky za jakoukoliv reakci. = )
    RSZ
    RSZ --- ---
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    CDR: nebo Poděbrady a Nymburk ;)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CDR: jo, proto se směji, jsem z Pardubic náplava v Jablonci.o)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY: je to vůbec potřeba?
    GECKO
    GECKO --- ---
    JENDAVB: Nšli ji aspoň v Malibu?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nechce tu někdo udělat anketu, jestli je lepší být znásilněnej nechutným úchylem a nebo přespat jednu noc v Jablonci?
    RSZ
    RSZ --- ---
    N_I:

CDR
    CDR --- ---
    N_I: odvěká řevnivost mezi Peltovem a Synerstánem .) Něco jako HK a Pardubice
    N_I
    N_I --- ---
    jako tvor z roviny nevím o čem je tu řeč, supr že je doma ale....!!!
    CDR
    CDR --- ---
    Kluci, vidím, že nechápete význam slova "dobrodružství" :3
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: tak jako ona už má na tý fotce takovej nepřítomnej pohled třeba to je nějakej jabloneckej zástřik a jen jí to prostě volá domů do divočiny ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: chudák tyvole, píšou o tom všude.. to bych fakt radši zmizel ze světa, než bejt na idnesu jako "zatoulal se v jablonci"
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    N_I: už ji našly v Jablonci !!! a to jak víme už je poznamenaná do konce života ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam