• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    KOOTCHA: vodní vysavač nejde na parketách, což je náš případ, nebo aspoň to mi vždy všude říkali
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: fajn, zkusím globus, už jsem tam volal a fungujou. Doma to dělat nechci.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    V globusu je čistírna, ne? Nebo si půjč vodní vysavač v každym hobbymarketu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    kam mám dovézt koberec, aby mi ho vrátili jako novej?
    samo nejlépe aby to bylo hned, v 1A kvalitě a za padesát korun.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Procesory. Sháníme staré, i nefunkční procesory do PC. Neválí se vám někomu doma nějaké? Rád vás jich zbavím :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: počkej to jako na břízkách a v zanzu jsou nějaký poklady ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    pěkná průtrž a krásná duha!
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KOPEEK: jo Kejvala. Me teda delal i stary kamery. Nic novejsiho nez z minuleho století jsem u nej ale neměl :)
    KOPEEK
    KOPEEK --- ---
    MILAZAJICEK: V Boru myslis Kejvala http://www.kejval.wz.cz/?sznu=G51, nebo jeste nekoho jinyho? Diky. EWUSHA: Tip na servis kamer nemam, ale ten Kejval kdyztak pise, ze je dela taky.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    KOPEEK: já bych potřebovala kameru, nevypíná se. taky by se mi hodil tip.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KOPEEK: v LB ne. V novem boru.
    KOPEEK
    KOPEEK --- ---
    Neví prosím někdo, komu dát v Liberci opravit foťák (kompakt)? Nevysouvá se objektiv a snad bude stačit mechanismus rozebrat a vyčistit.
    RSZ
    RSZ --- ---
    prosímvás nemáte někdo nějaký lyžařský nebo trekový hole na vyhození? Skoro jakýkoli, jen ne laminát (ale bambus klidně ano:)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    TABBY: já bych vyzdvihl to kritické myšlení, kvanta informací jsou k hovnu, když se v nich neorientuješ
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Tak voni černoprdelníci byli v přírodních vědách dycky docela kovaný... (Klementinum zdraví...)
    TABBY
    TABBY --- ---
    DOCENT: Jak to myslíš? Papež vyzývá k vakcinaci.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    TABBY: Ale zas třeba černoprdelníci z toho mají radost ...
    TABBY
    TABBY --- ---
    JONAS3: Ach jo :-( Sklízíme plody mizerné výuky přírodních věd a absence kritického myšlení.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: Dnes jsem ve frontě na test vyslechl 2 báby. Tvl... Jely tam takové antivaxx pecky (odfláklý vývoj, nedostatečný test, potraty...), přitom jim bylo nad 50, takže ve svém mládí dostali x daleko méně spolehlivých a ověřených vakcín, že mi to hlava nebrala.
    Asi bych jim něco od plic řekl, kdybych nevstával ráno s manželkou a nepomáhali jsme potřetí volat záchranku (a patrně naposled) sousedce (80 a onkologický pacient), která nám občas pohlídá děti, protože k horečkám se jí připojil covidový zápal plic.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    on se běžně na fb vyjadřuje jako kkot,
    chvilku jsem myslela, že je zneuznanej z výsledku voleb, ale on je asi kkot normálně
    CDR
    CDR --- ---
    ZSIS: ano, to je hláška pana Tibora B., exprimátora města Liberec (za ANO, ze kterého byl vyloučen, liberecká ANO buňka zrušena, zákulisní čachry do kterých nevidím)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam