• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    na cem?
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK: zas ale můžeš jet na boltu:)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Cesta do prace je po Liberci zase zazitek. Buď dají na Letnou cedulí ze ulice Břetislavova je neprůjezdná nebo ceduli slepá ulice postaví na konec te ulice dvacet metru pred tu uzavirku. U nás to vylepšili. Před domem máme ceduli ze slepa je v pravo a 50m dal je cedule ze slepa rovně.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    nechce nekdo prvorepublikovy litinovy radiatory? budu mit i vic / v lepsim povrchovym stavu

RSZ
    RSZ --- ---
    ty seš pivni fašoun, mě to bylo fuk:)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: Hospody je škoda, toho dědka ne ... takový kouzelník, kterému tekla Plzeň i Géčko ze stejného kohoutu ....
    RSZ
    RSZ --- ---
    škoda, pár kámošů brblalo na obsluhu, ale já tam chodil docela rád, na Primátora. Moc takhle "původních" hospod už nezbejvá, snad ještě vydrží jelen, vytrvale ho podporujeme:))
    WYMA
    WYMA --- ---
    Konec sto padesát let dlouhé historie. Hospoda Bříza definitivně zavřela | Společnost | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/26067-konec-sto-padesati-let-dlouhe-historie-hospoda-briza-definitivne-zavrela.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    *mně
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: mě to standardní nepřijde, srovnavas co "byste mohli mít kdybyste nerefinancovali" s poměrem uroky-jistina, které město má i po několika refinancovanich, a to je 100k město, asi se neshodneme a s dovolením se dal zdrzim.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Co si pamatuju, tak jsme kolem 2007 sjednávali hypotéku za asi 4.2 na 20 let. Vycházelo by to tak, že se na úrocích za těch 20 let zaplatila cca polovina jistiny navíc a za začátku jistina mizí pomaleji protože úroky jsou vysoké. Ano, trh hypoték se změnil, několikrát jsme to refinancovali a dnes je úrok mnohem menší a zbývá doplatit málo. Ale za původních podmínek bysme dnes byli v situaci, kdy je zaplaceno hodně na úrocích a z jistiny stále dost zbývá... a tady se nebavíme o hypotéce ale komerčním úvěru, takže mě to zase tolik nepřekvapuje.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: tabulku s castkama před sebou nemám, asi nebude problém ty data najít, ale tohle " Na úrocích Liberec od roku 2010 dosud zaplatil zhruba miliardu korun, svůj původně dvoumiliardový dluh za tu dobu ale snížil jen o čtvrtinu" mi nepřijde moc porovnatelne s hypotékou
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Vůbec se nechci zastávat kittnera, ale jestli myslíš to vyčíslení úroků na konci, tak si to porovnej s tím, jak byly v tý době úročený hypotéky a koliks tedy běžně přeplatil...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Policie navrhla obžalovat bývalého primátora Liberce, uvedl server Náš Liberec - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policie-navrhla-obzalovat-byvaleho-primatora-liberce-uvedl-server-nas-liberec-150837

Pochybuju, že to uspěje, ale ty úroky jsou teda šílený..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Slušný kulábr
    Řidič autobusu naboural v Liberci šest zaparkovaných aut, prý se lekl psa - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/liberec-autobus-nehoda-sest-aut-dopravni-podnik.A210413_193931_liberec-zpravy_jape
    BLIND
    BLIND --- ---
    CERMINEK: Za me nize zminovany Jakub na Minkovicky.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..kabely tedy jen po stovce
    RSZ
    RSZ --- ---
    naklikal jsem si to v elkovu, dík
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: ELKOV je z místních dodavatelů nejlepší.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: jeste sonepar a aspera :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam