• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    CERMINEK: Tak vedle Norbeans mají ještě pořád levnější SweetCity, ne? (Stejně kupuju kafe u APE, co mají zrovna v akci ;)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    CERMINEK: Tak to je fakt vedle té dlaždičkárny. Fíha, tam bych něco takového vůbec nečekal. Dobře zamaskované.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    CERMINEK: Vedle nádraží kde. Za poštou nebo směrem k viaduktu? Já právě vím že tam byli motorky jeden čas a dlaždičkárna. :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LWEEK: Vedle nádraží. Skvělý prostor... akorát mě poslední dobou mrzí, jak hýbou s cenami a z kafe dělají raketové inženýrství...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jo a ještě jeden dotaz. Je tu někdo kdo se zabývá focením, a dokonce (nebo by chtěl) i focením na film?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Stavbou roku Libereckého kraje 2021 se stala pražírna s kavárnou DOK Nordbeans u libereckého nádraží | Kultura | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/kultura/26428-stavbou-roku-libereckeho-kraje-2021-se-stala-prazirna-s-kavarnou-dok-nordbeans-u-libereckeho-nadrazi.html

Tuší někdo, kde přesně to je?
    RSZ
    RSZ --- ---
    v triedru se mi uvolnila jedna čočka a nechci ho hned vyhazovat, je někdo v lb kdo se na to umí mrknout?
    EDASX
    EDASX --- ---
    starej jahoda nám v na konci 80tek kosil louku... jestli to není shoda jmen
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    ... taktické jahody.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..tvl to už je jak nějaká detektivka od Borovičky, může se to jmenovat třeba "krvavé koláče"
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    PIPSKIOVA: což jako shit jak prase, bude mít moc hezkou vzpomínku na poslední neděli s rodičema...
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    SONIC: nejen stará Jahodova, prej u toho byla I jejich 15 leta dcera... (ne ta olympijská střelkyne co jí novota trenoval)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: Průser začal již před roky ... insolvence, exekuční dražba a týden na to vražda https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/obrana-chtela-uplatek-za-udeleni-zakazky-vypovedel-podnikatel.A110920_075748_domaci_brd
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    SONIC: Popravdě to je pro něj asi lepší. Stejně by to už nebyl žádný radostný život.
    SONIC
    SONIC --- ---
    LWEEK: neprezil..umrel v nemocnivi..
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    SONIC: Takže možná obojí. :-/ Někdy to bývá tak traumatizující, že člověk v tu chvíli vůbec nedovede myslet logicky. Taky jsem si prošel jedním traumatizujícím rozchodem a do dnes se mi z toho vlečkou psychosomatické problémy. Ono kolikrát nejde ani tolik o ten samotný rozchod jako to "proč" a "jak". Jestli má člověk čas a způsob jak to v sobě zpracovat. Jde o to, že dojde k šokovému vyčerpání psychické energie což vede k vypnutí super ega a aktivaci živočišného it. V angličtině tomu hezky říkají "broke down". U někoho to způsobí vypnutí (apatii) a u někoho agresi (obranný útok). Někdy se ty stavy střídají jak ten mozek lítá v neurochemickém disbalancu. Kdo si nějaký takový stav nezažil, tak nepochopí. Člověk zpětně je ze sebe úplně v šoku co se to s ním dělo. Ten její jestli to přežije, tak to bude pro něj fakt brutus.
    SONIC
    SONIC --- ---
    LWEEK: chtela se rozvest..prej..frajer milovnik zbrani a mackac matu / magor...prej..stara Jahodova tomu prihlizela..prej..
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Tak to je síla. By mě zajímalo jestli v tom byli peníze nebo sexuální frustrace...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: normální domácí zabijačka ... neštěstí tu flintu pak namířily na sebe nebude mít státní zástupce ani soudce práci ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam