• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JESTEDMAN: asi tak
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ACHERON: abys na svojí otevřenost nedoplatil. domnívám se, že současná legislativa umožňuje likvidaci pouze odbornou, certifikovanou firmou, která demontáž provádí v permanetním podtlaku atd... někde jsem to zahlédl. Nikde bych to moc neventiloval. V současné době to je méně nápadné, páč to, že mají chlapi na střeše respirátory, nikoho moc nešokuje... nelámat, nedrtit, nacpat do pytlů. Pedersen z jablonce přistaví konťák, ten se jen naplní pytlema. Vystaví ti papír o likvidaci, tuším, že to je +- 3,5 kč/kg
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: sorry, honza se hlavně naváží jak pračurák do Hájíčkova fotra, to je gro toho, co jsem postnul.
    Samolibý egocentrický blb, kterému asi ušlo, že se za tohle normálně dává do zubů.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MILAZAJICEK: hele to samozřejmě jo, pokud clovek neni blb a sam se nenablasi na SÚ
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    AQUALOCO: ja to na sÚ už proflakl a pani je ok, a mam domluvenou stavebni firmu ktera to chce opatrne sundat a podle předpisů i zlikvidovat na určené skladce, ale mě jde o to, aby mi pak v kombinaci se ŽP a hygienou nenařídili, že to musi delat specializovana firma s nejakym cerrifikatem a aby mi nenaridili sundat komplet bedněni pod tim (ze b, jako mohlo byt zamoreny)...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: tohle samozřejmě SÚ řeší, ale v podstatě jen způsobem, že projektant napíše jak a kde se azbest zlikviduje a ty si jako stavebník od toho ponecháš doklad. Stačí když si tam zavoláš (pokud to jako správnej taťulda nechceš nechat dětem za barákem nebo někde v lese), oni nekoušou, teda jak která ;)
    Pokud jim nechceš volat, aby ses třeba neproflák se stavbou, tak si najdi odbornou firmu na demontáž a likvidaci a nech si vystavit ten doklad pro jistotu (sousedi se ozvou apod..) Jde taky o to, aby ti to nějaký dva rumuni (nic proti nim) neházeli po zahradě, tam bys asi ležet v trávě nechtěl.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ACHERON: taky by me to zajimalo. Ale vsichni kterekdo znam a menili azbestovou krytinu shodne vypvedeli ze prijel Ivan krytinu bez ochranných pomucek osobnich nebo okoli sundal a odvez. Vic si nikdo nevybavil.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ma tu někdo zkušenosti se stavebním úřadem co do stavebniho povoleni na vymenu azbestovy stresni krytiny? vypada ze to je ruzne podle kraju tak abyvh vedel jestli se toho tady bát nebo ne...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Ach to hádání na internetu. Že na to ten Honza skočil...
    CDR
    CDR --- ---
    "tyje jen z pochybné pověsti svého otce"

VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MRDAC_BEDEN: Česká televize se seká vždy za každých okolností bez ohledu na ISP
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Díky všem za tipy! V týdnu přijede technik z Cerberosu změřit signál. Na ZŠ vedle nás mají 60ghz anténu, ale ty vzrostlý javory mezi námi a školou asi budou stínit, tak uvidíme co zjistí.
    Coprosys působí trošku skanzenovitě, ale ta zkratka je kouzelná: computer - program - system :)
    Anet má anténu taky na Husovce, ale ještě dál, tam to prozatím dali on-hold hned na zákaznický lince.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MRDAC_BEDEN: Byli jsme od nich připojeni v areálu SVED a několikrát to dopadlo tak, že naši programátoři říkali technické podpoře, co přesně se po nich chce, abychom byli on-line...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Coprosys byl muj prvni poskytovatel, 64kbps bez limitu na 2.4GHz za par tisic mesicne, coz byla ve srovnani s SPT Telecom super rychlost, skoro zadarmo :)
    Jeste je mam, ale doporucit je nemuzu, podpora mimo pracovni dobu nedostupna - kdyz se neco podela v patek po pracovni dobe tak si pockas do pondelka... Ceska televize se seka a celkove uz jde najit kvalitnejsi, rychlejsi pripojeni za mene penez. Mam pocit ze se pan majitel chysta do duchodu, a mam pocit ze podle toho vypada firma
    EDASX
    EDASX --- ---
    MOZEK: coprosys mame na Bedřichove a kvalita je tragedie a support úplný peklo
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ATAN: Cajk, díky, ten Falcon jsem poptal, díky za tip.
    NOIZER: jj, někdy si připadám jak za starejch časů při čekání na vytáčení modemu, abych si stáhl dvě fotky zmalovanýho metra.)
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Seš ten Pán hor? :-) [Jinak samo tleskam zobrazeni jedne z libereckych dominant v tom klipu :-) ]
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MOZEK: hele bud v klidu.. ja mam na vinohradech UPC/Vodafone 1000/50, komp mam na kabelu a obcas se mi trhaj i cally o 5 lidech:/ a sere me to fest
    ATAN
    ATAN --- ---
    MOZEK: cerberos.cz
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: slušný:))
    ale jako hvězda jedné retro regionální reklamy bych se smát moc neměl:
    https://youtu.be/cfXwqphZ224
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam