• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    TABBY: Tim "fascinujici" jsem mela na mysli, ze nejsou schopni ten rozvrh a rezervace poresit nejak elektronicky. Decka maji znamy rozvrh ze skoly uz v poslednim tydnu prazdnin, mohlo se to tedy odehrat elektronicku nekdy minuly tyden...
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Fascinujici, co? Ja mela v Jablonci "pokoseno" v 9.10 (zapis zacinal v 9). (Ale, pravda, predchazela tomu vcerejsi telefonicka pripravna faze...)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..čekání na cca 3h
    RSZ
    RSZ --- ---
    každoroční paráda v zušce, boj o termíny

1KA
    1KA --- ---
    JONAS3: možná se přestěhuju do Boleslavi, když už tam pracuju :-)) To bude asi nejefektivnější.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to bude skvělý, uveďte mě prosím někdo na dva roky do komatu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nejvytíženější část průtahu Libercem čeká rok a půl omezení. Vznikne nový most, druhý nahradí stěna - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/nejvytizenejsi-cast-prutahu-libercem-ceka-rok-a-pul-omezeni-vznikne-novy-most-druhy-nahradi-stena-90586/
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    CERMINEK: Myslim, že tohle dělá Autodoprava Hlavatý, mám je kousek od dílny. Ale osobní zkušenost nemám.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem, nemáte někdo tip na firmu, která na klíč zajistí odvoz odpadu z baráku? V domě se nám ze sklepů stává skládka a hledám firmu, která to na klíč naloží a odveze.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ZMATEKKK: zalezi na tom, kdo tam zrovna dela.
    WYMA
    WYMA --- ---
    ATAN:
    ZMATEKKK:
    díky !
    ZMATEKKK
    ZMATEKKK --- ---
    já byl na bazenu s celou rodinkou minulej tejden a nikdo nic od nikoho nechtěl (ani od dospělejch)
    ATAN
    ATAN --- ---
    WYMA: co vim, tak do 6 let nechteji nikde nic.
    WYMA
    WYMA --- ---
    netusite nekdo, zda chtej v bazenu u deti cca 3 roky test, pripadne jak jsou striktni?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ...on stál teda i průtah směr tunel, teď si člověk moc nevybere:)

RSZ
    RSZ --- ---
    na košický, dole u babylon křižovatky, ráno frézovali kolem těch vlečkových kolejí do vozovny.. solidně to stálo, všechny směry. Naštěstí jsem byl na skůtru, jinak doporučuju se tomu vyhnout dokud to nedodělají.
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: jo, tam byl tuzex. Chodil jsem tam slintat na lego stavebnice :3
    RSZ
    RSZ --- ---
    aha, já pamatuju jenom eso cca v polovině toho bloku domů na rybníčku u zastávky (a z esa si pamatuju jen žvejkačku v tubě)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nevím, měli i LEGO apod. Byl jsem dítě a neřešil to. Mohu se zeptat rodičů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: na rybníčku bylo eso, tuzex byl jen v jablonci ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam