• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    jinak pracuju pro festival Anifilm (https://www.anifilm.cz)/, kterej jste v Lbc možná zaregistrovali. Přestěhovali jsme se k vám z Třeboně a letos budeme dělat první pořádnej ročník po dvou covid letech. Centrum festivalu je na zámku, kterej je už téměr dvacet let zavřenej a postupně chátrá. Já pracuju na tom, abychom ho společně s městem, krajem a jedním investorem odkoupili, částečně rekonstruovali a otevřeli pro veřejnost. Takže pokud jste neměli možnost ho videt zevnitř, přijďte se určitě podívat v průběhu festivalu))

1KA
    1KA --- ---
    SHYLOCK: dobra Plzeň u bazénu = Labák. Klidne, hoši, půjdu s vama oběma.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    ZSIS: kdybych chtěl jít na kafčo do nákupáku, tak bude tinder samozřejmě lepší)

CDR: deal!.) slyšel jsem o dobrý plzni někde u bazenu, tak bych zacal klidně tam)

1KA: moc rád! dám vědět)
    1KA
    1KA --- ---
    CERMINEK: skvele, Diky!
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LWEEK: Buďme rádi, že zachovají a zachrání většinu toho komplexu. Taky to mohli srovnat se zemí a postavit tam další Fórum, víš jak, nákupaků v Lieberci není nikdy dost 🥲
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    1KA: Pakáž super, budvarka super, stereo...... V Liberci je na výběr ;) a minimálně Pakáž už má otevřenou terasu
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MOZEK: To vypadá, že ta suprová dřevěná vytrína to nedá :-/ To mi přijde jako škoda.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LWEEK: Tak ta též. Tady jsou nějaký vizuály: https://www.tiskarnakristianov.cz/galerie/
    1KA
    1KA --- ---
    MOZEK: u kozy jsem byla 24.12. Bylo to bozi chvilkove posezení na procházce ;) Diky, Labák jsem úplně vytesnila.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Napravo ta akvaristika.

MOZEK
    MOZEK --- ---
    LWEEK: Kterou máš na mysli? Vlevo od té fotky, přes ulici, je kancelář Realia, vynikající nánosem vizuálního smogu. Ale ta budova je myslím již mimo perimetr toho projektu.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    1KA: My chodíme, a jsme spokojený, Labák, Hospoda na starém městě, Zip, Varšava, Vokno. Ojediněle Ateliér, Azyl, Pakáž. A když chceš fakt chytnout za srdce, tak hurá na vlak a do Kozy v Oldřichovském sedle, to je ráj!:)
    1KA
    1KA --- ---
    CDR: pakáž komerce nikdy nebyla, v hospodě jsem nebyla opravdu dlouho. A do azylu chodím jen na koncerty ;)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Pakáž a komerce? Cože?
    CDR
    CDR --- ---
    1KA: z tebe se stala taková komerčačka? To spíš Zip vedle , ne? :)
    1KA
    1KA --- ---
    CDR: heh, ani jedna mne mic neláká teda ;), uvidíme, třeba brzy otevřou terasu. Co Pakáž?
    CDR
    CDR --- ---
    1KA: no já chodím stále stejně.
    Spíš přemýšlím nad výzvou obkroužit okrajové hospody (takový ty u Řeháčků atd.), kde jsem nikdy nebyl.
    Chodím jen Azyl, Legenda, občas BarBar, protože ho mám u práce, občas Ateliér, když táhnu z "dálky". A pak Raven "námko". A ještě Street
    Nic víc moc nepotřebuji :)
    1KA
    1KA --- ---
    CDR: ty mi poraď, kam jít, v centru jsem nebyla ani nepamatuju ;-)
    1KA
    1KA --- ---
    SHYLOCK: ozvi se, když nemam děti, mohu vyrazit.
    CDR
    CDR --- ---
    SHYLOCK: hele, ženské lůno a půvab ti nenabídnu, ale jestli budeš mít chuť se ožrat a lehce provést hospodami v centru, jse k tvým službám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam