• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    NAILER
    NAILER --- ---
    RSZ: Není to tak dávno, tak dva tři týdny dozadu, dokonce dvakrát. Jednou v sobotu před obědem (bylo pěkně) a pak ve všední den ve čtyři odpoledne (taky bylo pěkně). Ta fotka je nějak aktuální?
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: s formankou furt něco zkouší zoo ne? od 10 k 5 teda... ale třeba je to nějaká rekonstrukce.
    No a bašty je škoda, to by mohla bejt libová restaurace, polohu a genia loci na to má (a parkoviště, to je dneska asi důležitější).
    Btw v samotné zoo koupíš v bufáči jen ten největší klasickej shit, párek, hranolky, smažák.. alespoň co pamatuju teda.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    A když už se bavíme o pivu. Bacha na Rybářskou baštu. Mají špinavé trubky a z piva je blivno. Teda vono vůbec začíná být docela těžké se v okolí Zoo dobře najíst a napít. Což mě naprosto fascinuje. U kurtů ohřívají jídla v mikrovlnce. Na Baště zase používají nejsmutnější mražené levno jídlo. A formanku, nevím proč, zavřeli.
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: přesně tak to mám, včetně "přepití" vizuálně, ze svijanskych banneru a slunecniku už se mi vaří krev, vrchol je banner přes řeku u zrcadlový kozy
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    To je taky dobré téma. Já nějak ty Svijany už pár let nemohu. Dřív mi chutnali pomalu nejvíc a dneska je skoro nedávám. Nevím jestli jsem si jich přepil nebo jestli šli s kvalitou do kopru. Nějak jsem přešel na Plzeň a to je co říct, protože ta se ještě před 10ti lety nedala pít.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    A co teprve, když si dá pár piveček! Jak je milej na holky! Jémine. Celej Svijanskej výsměch v ve sklepě radnice je údajně protlačenej Šolcem protože se kámoší s majiteli pivovaru... a moh tam bejt Lokál. Plznička z tanku...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Však je to neodolatelný kocour:)

RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: já hlásím, že mě Šolc oddával
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Popravdě teda jakožto pirát snad od momentu kdy se tu ta strana objevila nejsem ani moc nadšený z jejich libereckého kandidáta. Ale to je jen má osobní antipatie ke sportu, zvláště k fotbalu.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Každý den ztrácím víru v lidstvo víc a víc... ale u STANu mě to nepřekvapuje. :P
    CDR
    CDR --- ---
    Ať jde hledat nelegální herny v lbc, v Brně mu to tak šlo :3
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    A bludišťáka desetiletí vyhrává: tamdadada 😂

RSZ
    RSZ --- ---
    NAILER: nevím kdy jsi šel, ale výpřež teda bývá plná do posledního místa i když jezdila lanovka

NAILER
    NAILER --- ---
    Nepřišlo mi, že by na Výpřeži nebo Ještědce bylo nějak hodně aut. Posledně jsme tam šli nějak přes den a na Ještědce to bylo úplně prázdný. Tak málo aut jsem tam neviděl ani v zimě když pršelo a byla mlha :D
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: No jo, cýve. Vono se tam dá ještě autem. Tak to je zmar.
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: já s tím problém nemám, ale někdo třeba jo a tohle bude znamenat hromadu aut nahoře
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: A chodit jako už neumíme? Alespoň tam na vrcholu budě víc těch co si vrchol zaslouží. :)
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    CERMINEK:
    Park Nové Vratislavice | Vratislavice
    https://www.vratislavice.cz/parky/park-nove-vratislavice
    nebo
    Nisa park Vratislavice - griloviště
    https://www.nisapark.cz/gril.html
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Vybouchl mi prostor k pronájmu na větší grilovačku...
    Napadá vás nějaký prostor, kde by se dala grilovačka uspořádat?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Starou nebezpečnou lanovku si necháme spadnout a autobus neprojede kvůli kolonám, smarja to je fakt zoufalost

Autobusy k Ještědu letos nevyjedou, brzdila by je oprava silnice - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/jested-lanovka-autobusy-nepojedou.A220708_153649_liberec-zpravy_jape
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam