• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw jak to je s Albrechtem, prej byli před krachem
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    "Zrestaurované historické fotografieDo tříletého projektu Modernizace hlavní budovy Severočeského muzea v Liberci – 3. etapa, probíhajícího v letech 2019–2022, bylo vybráno 900 ks sbírkových předmětů, převážně fotografií, sbírku ovšem tvoří i jiné reprodukční techniky. V restaurovaném souboru místopisného charakteru (cca 750 kusů) jsou zahrnuty snímky ze starší liberecké tvorby, zastupují je mj. významné liberecké fotoateliéry či fotografové z 19. a z počátku 20. století (W. F. Jantsch, J. Hoffmann, F. Stracke a W. König, R. Ginzel, G. Lahn) a autoři neznámí. Dalších cca 150 kusů motivicky odráží politické naladění během druhé světové války, jde především o soubory fotografií z tzv. německé nacistické propagandy (oficiální portréty pohlavárů, momentky, slavnosti a smuteční obřady)."

Detail souboru fotografií - Severočeské muzeum v Liberci
    https://www.muzeumlb.cz/galerie-historickych-fotografii/detail-souboru-fotografii/id/-1/462?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: S Albrechtem a Voltem to vidím podobně. Navíc u Albrechta mám dost velký problém i v osobě majitele...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Co vám prosimvás chutná na Voltu, potažmo Albrechtu? To jsou takový ekvilibristiky s exotickejma chmelama, hraničící s pokrmem (jako sorry, ale ta 17 se fakt spíš kouše). V dobách, kdy jsem ho pil stál Albrecht za vyližprdel a pak jsem slyšel, že ti lidi, co za nim stáli přemigrovali do Volta, kterej prostě stojí na pivních píčovinách. Dobrej lokální ležák jsem pil jsem Kousek piva a Rezek...
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    zdravim, nechce nekdo slusny dva listky na sezeni (sektor 102) na patek na Pearl Jam? vypada to ze mi tk nevyjde...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Mají, ale i Plzeň. Volba jasná :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Fakt? Tam mají Svijany, ne?
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    Krakonoš na Kraxně
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Dobrá Plzeň je třeba na Milířích. :) Což mě připomnělo, že jsem už dlouho nebyl v Huse na belgických pivech.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    DOCENT: Kousek Piva, Albrecht (i když to je Babiš), Pilsner, Budvar (kroužkac v Budvarce!), Vendelín, Siberia a další speciality v Azylu, Cvikov se taky dá....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DOCENT: Tak u mě jsou to hořká piva. Třeba Konrád, manželčin rodný Ostravar, Radegast, když jsme na východě.
    Dřív mi chutnal i Rohozec, ale mám pocit, že od té doby, co to mají Svijany, to tak trochu posvijanovali a už mi nejede.
    Jinak cokoliv lokáního, kde jsem, s radostí ochutnám.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    JONAS3: Nebuďte neslušný a řekněte jména .. těch pivovarů a jejich piv a hospod kam na ně chodíte
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DOCENT: Cokoliv, co se dá nazvat pivem. A to Svijany z mého pohledu rozhodně nejsou. Ale nikomu to neberu, ať si ty sračky lemtá.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Co tu teda pijete za pivo, když Svijany jsou teda hnůj?
    1KA
    1KA --- ---
    MOZEK: zkus fyziosport terapy, Jana Svatošová. Je to dobra kamarádka, odkaz se na mne a bud té vezme nebo poradi, kdo by té vzal.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Jinak na fyzioterapie v Liberci je posledni dva tydny prakticky nemozne se dovolat (Sarema, Masarykova, Petr Sifta). Tak snad po prazdninach. Nebo myslite, ze je bezne tak nabehnout fyzicky? A neodejit dokud nedaji termin? :))
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    A co teprve urputní cyklisté, a sem tam i jiní sportovci, hrdě se prsící ve Svijanském pivním dresu, to chápu ze všeho nejmíň.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Protože to je sladký jak cecek a to maj troglodyti rádi.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: tak v okolí to je ještě pochopitelný, ale noční můra je jet přes půl prdele na dovolenou a někde zmoženej se připlahočit ke stánku a když se zeptáš co mají, tak majitel hrdě oznámí Svijany, píčo mám pocit, že Svině je nevímproč oblíbená napříč republikou a nedělá mi to vůbec dobře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam