• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    LWEEK: ne, pokud remotely tak mi je jedno kde. Nicméně při cenách benzinu se Boleslav přestává vyplácet.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    1KA: Hodně těchto pozic se dá dělat i remote. Nějaký důvod proč by jsi preferovala lokální firmu?
    1KA
    1KA --- ---
    Zdravím. Zlehka začínám pokukovat po práci v Liberci. Uvítám tip na kvalitního zaměstnavatele. Nyní jsem třetí rok v Mladé Boleslavi (Faurecie). Uvítám jak korporát se zaměřením na výrobu tak menší firmu. Co by mě bavilo? HR, Nákup nebo třeba Projektové řízení. Životopis mohu zaslat na vyžádání. (vím, že refferal programy mají skoro všechny firmy). V případě, že byste o nějakém vhodném místě věděli, dejte mi echo do pošty, moc díky! A sorry za spam.
    CDR
    CDR --- ---
    Moc nejsem znalec přírody, ale docela mě zarazilo, že v pátek, ještě než se ochladilo, tak na soukenaku byly rozkvetlé dvě japonské třešně.
    Vypadalo to dost nepatřičné;)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CHORBON: Pokud se zase nepřestěhovala, je teď v místě bejvalé zeleniny kousek dál směremk Azylu v nejužším místě Široké...
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    hele tam ze strany jak byla organza tak tam mela nějaká pani dílnu a opravila mi i bundu, vcházelo se tam jakoby od sterea
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: Dal bych to taky tam (firma Silent), co jsem u nich nechal opravit, drží doteď.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: co brašnářství, třeba na králáku..
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Čistě náhodou… nějaký tip na opravnu oděvů, kde by si poradili i tužším sportovním vybavením (výměna/oprava části z cordury) nemáte? :)
    1KA
    1KA --- ---
    SCHIFFI: těším se na venčení :-)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Po roce opet nabizim 10% ( kdyz prijde malo lidi, tak 20%) slevu na vanocni stromky u Kauflandu v ulici Polni. Heslo na slevu: Nyx a ID. Neridice pozvu i na panaka :) idealne dorazte mimo vikend pls, jinak moc nevím, kde mi hlava stojí... prodáváme cca od 26.11. A kdyby si někdo chtěl zasadit živou jedli, pravděpodobně mu ji můžu schovat za půlku prodejní ceny (podmínka je, že jí nedá do tepla a vyzvedne 23.12. večer)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Slunce zapadlo za Ještěd a těsně osvětlovalo Černou horu, řekl bych, že jsem to viděl poprvé v životě.

ATAN
    ATAN --- ---
    Incident v Liberci se vyšetřuje policie. Podle svědků napadli Češi Ukrajince – Manipulátoři.cz
    https://manipulatori.cz/incident-v-liberci-se-vysetruje-policie-podle-svedku-napadli-cesi-ukrajince/
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    nepochybuju, že naprostá většina našinců nerozezná ruštinu od ukrajinštiny, ale hodit to na ukrajince je snažší a víc v módě. Nehledě na to, že ruština je lingua franca celýho SNS. Někdo psal, že to byli dva gruzínci proti moldavanům. Problém je, že toto je skutečně poslední dobou místo, kde se schází různá podivná individua v dosti nestřízlivém stavu a bitky jsou zde časté. To, že to zatím moc neschytávají místní nemůže být omluvou pro to, že MP na to totálně sere, ačkoliv se Zámečník několik let prsí tím jak je Fügnerka, která je za rohem, je prošpikovaná městapem. Zjistit jestli to jsou legálové zvládne imho jedna hlídka za pár minut. Kdyby se tam MP objevovali pravidelně, asi by k tomu nedocházelo a FB hejkalové by mohli dál řešit parkování.
    Nebo to je problém toho Amiga, nikdy jsem tam nebyl, možná by stálo za to, hodit řeč s majitelem.
    P_T
    P_T --- ---
    Omg "CNN" Prima tomu nasadila korunu. To je zurnalisticka extratrida...

Mladík z Liberce popsal drsné bitky s Ukrajinci: Časté, stačí do nich omylem strčit - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/surova-bitka-v-liberci-nebyla-ojedinela-rvacky-jsou-drsne-a-vzdy-s-ukrajinci-tvrdi-mladik-192485

"Podle skupiny dívek, které si v úterý vyšly zakouřit na ulici z jedné z místních restaurací, se podobné rvačky v této lokalitě odehrávají pravidelně."
    ATAN
    ATAN --- ---
    LWEEK: do Amiga (kde ta rvacka evidentne zacala) chodi krome Ukrajincu spousta Moldovanu a obcas i lidi z Kavkazu. I tak je zvlastni, ze se tu od zacatku valky objevilo hodne mladych Ukrajincu. Hranice pro muze se uzavrela prakticky v den utoku ruska. Bud musi mit 3 deti nebo nelegalne prekrocili hranici (a podle me vetsina z nich zila hned u hranic, a tim padem valku fakticky nezazila). A pak pozadali o uprchlicke vizum.
    CDR
    CDR --- ---
    Ale rubacka mocná, zuřivý dupání na ležícího člověka, pak nějaký kungfu kopy ve výskoku.
    Slyším tam češtinu a pak ruštinu/ukrajinštinu.
    Ten "dresscode" černých teplakovek je dost ukrajinsky (ale mají ho rádi třeba i Rumuni).
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Facebook je vox populi a obecně lidi spíš řeší negativní emoce než pozitivní. Je to dost smutné. Lidi jsou fakt hloupý. Všechno vnímají asi jako fotbal. Jakože tým A, tým B apod. Onálepkovat a jede se dál. Jenže to dělení je hloupé. Soudit miliony lidí podle činu jedince nebo malé skupiny. Osobně vnímám tohle chápání uspořádání světa jako krátkozraké a nebezpečné. Navíc kdo ví, jestli to vůbec byli ukrajinci. Pokud ano, tak tu jsou ilegálně a tudíž to bude i nějaká svoloč.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NOIZER: Ty komentáře jdou výživné. To je neskutečná demence.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam