• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: rajt!
    RSZ
    RSZ --- ---
    kvíz:)

P_T
    P_T --- ---
    ERVIN: Já jsem v Německu objevil Fielmann a můžu vřele doporučit. Jsou i v Čechách, i když u Liberce nejblíž v Žitavě. Profi měření zraku a centrování brýlí, velká kolekce obrouček zdarma a pokud ti stačí obyč skla, tak máš celý brejle za 20€ s perfektním servisem.
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: Výborně mi tam i spravili fungl nové brýle, když jsem si do hlavy prastila kufrem od auta a trefila jsem se do nich. A to jsem je už obrečela - a nakonec to není ani vidět :D
    KIA
    KIA --- ---
    ERVIN: Já ( a rodina) chodíme dlouhý roky do Palaščáka. Dole u Kendika
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATAN: To je ale fakt parta kreténů. Kolikrát se budou omlouvat, že došlo k záměně, až si jiná místa vyjednají nezrušení?
    Jáchyme, hoď ho do stroje! - Maximálně jednou za 10 let
    https://www.youtube.com/watch?v=WSrfY2CzIlc
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    NYXYN: já jsem byl jinde a tady mi to přišlo nejlepší (sehnali stranici na dětský brejle, kterou v gemini "nemohli" sehnat a snažili se prodat celý nový brejle)
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    ERVIN: J&M v Železné. Spokojenost, fajn přístup i rychlost. Ale mám je taky na doporučení, takže jsem ani nebyl jinde
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Došlo na to, že si asi poprvé v životě nechám udělt brejle. Do jaké optiky jít a kam nejít? Zajímaj mě vaše zkušenosti.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    JONAS3: Kundy zasraný. >:-(
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MOZEK: hrozný mrdky to politický blábolení, já tomu nerozumim, pracuju v projekci a stavebnictví a vždycky se tak nějak ví, kdo co posral a na úrovni města apod. se udějou věci sami, asi šotci, a vždy tak je to vymyšleno, aby se to na nikoho nedalo úplně hodit, že se tim vůbec zabejvám!! :)
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    JONAS3: vratak by mel zustat, pry to budou brat jako obec s jednou postou
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zrušené pobočky pošty v Liberci, kdy to někoho z vás výrazně trápilo

Liberec 33 Rynoltická 1, Liberec XXXIII-Machnín, 46001, Liberec
    Liberec 25 Česká 327, Liberec XXV-Vesec, 46312, Liberec
    Liberec 10 Vojanova 176/16, Liberec X-Františkov, 46010, Liberec
    Liberec 15 Olbrachtova 618/37, Liberec XV-Starý Harcov, 46015, Liberec
    Liberec 30 Poštovní 232, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, 46311, Liberec
    Liberec 7 28. října 206/6, Liberec VII-Horní Růžodol, 46007, Liberec
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Už je to trošku starý, ale proběhlo to tu? V posledním libe zpravodaji TMR potisklo celou stránku nějakým nářkem, že memorandum rozhodně porušovat nebude?

Pro dohodu na žebrotu - Nedej se! | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/1095913550-nedej-se/222562248410033/
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: ja jsem ho chtel shodit verejne
    ale vsichni se bali a sam jsem do toho nechtel
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Zajímalo by mě, proč se to vskutku stalo. Výkladů se nabíží hned několik. Rád bych věřil tomu, že to má symbolickej význam.

OT: Mně teda na tom vzedmutí "odporu" teď nejvíc fascinuje magnetismus nácků a komoušů. A v neposlední řadě teda ezohovnařů. Lidi, který dřív byli na opačnejch pólech najednou tak nějak pospolu postupně hnědnou... nejvíc jsem teda čuměl na posledním Václaváku na Chauna... začne to mandalama a končí div ne svastikama...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj, začíná se nám tu hromadit práce a nedaří se nám najít lidi. Potřebujeme:
    1. schopného klempíře, který by nám pomohl osadit střechu protisněhovými zábranami + nějaký parapet na zimní zahradu.
    2. někoho kdo to umí s lopatou a pomohl by se stavbou výběhu pro slepice. Nic mega namáhavého. Ale pokud bude zájem tak další manuální práce se tu najde dost.

Nevíte o někom? Ten klempíř hoří nejvíc.
    SONIC
    SONIC --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam