ERVIN: Přesně, to stupňování. Najde se tam kopec "zajímavých" věcí, četl jsem to několikrát a vracím se k tomu, protože mě to vlastně fascinuje.
Za prvé, to kde je to umístěno, to je zmrdství nejhrubšího zrna (a smrdí z toho Rus, takhle jít emočně po dětech, to doma praktikují ve velkém). Naštěstí si to ty děti nepřečtou a rodiče tím snad max. naserou, nebo pokud jsou stejného ražení, tak jen utvrdí...
Za druhé, jak do toho zamíchali vládu, a teď nevím jestli přímo naši (i když to píší), nebo obecně všechny. Ale smrdí z toho demontáž demokracie...
Pak to sjednocení a žití v míru, to je zase hopkání v tunice mezi kytičkami a mávání sluníčku. Krásné, ale takový svět fakt není. Taky by se mi to líbilo, kdyby k tomu byl ještě nekonečný zdroj acidu, fajn... A k tomu linka na zhmotňování pečených holubů z étheru, aby bylo co jíst, když se zrovna proberu :D
A kapitola sama pro sebe je ta závorka, to je slušná manipulační technika. Stupňují dotazy, a na závěr ti zasunou odpověď, která to celé zase potvrdí, co si máš přesně myslet ve smyslu předchozího textu.
A jak píše
RSZ, jestli jsou to oni, a vypadá to, že jo, tak by se chtělo podívat na to, kdo je financuje a tím i řídí. Sice píší, že se financují sami, ehm, ehm...