KOOTCHA: Ach jo..
Ad cena, pochopil jsem to tak, že po mně chceš konkrétní cenu. Proto jsem to považoval za hloupou poznámku. V tom případě se omlouvám.
Ale co se týká druhé části. Sorry jako bajky? Tak tos vůbec nepochopil, a to je ta chyba, kterou jsem řešil i s jednatelem koridu. A naopak tvoje poznámka je mimo.
Já nejsem uživatel karty, já jsem jen jejím "správcem" pro děti. Takže já nemám šanci si zjistit stav v buse! Od toho jsem měl účet v aplikaci! Který je od 1.9. vypnutý, super. Nebo ledaže bych si koupil jízdenku za 24,-, svezl se s dítětem tramvají a zjistil stav. Super scénář.
Na to, že děti tyhle "libovolné identifikátory" vůbec nemají, jste vůbec nemysleli. Teda s výjimkou Opuscard+, ale tam se dostáváme na začátek na nucenou placenou výměnu.
"Takže je to asi něco podobnýho jako bys řekl, že ti v internetovym bankovnictví zakázali se podívat kolik peněz máš v kapse v peněžence."
- tohle by asi bylo lepší, kdybys vůbec nenapsal, že?
A to se vůbec nechci vyjadřovat k webu iidol.cz. Ten se fakt "povedl". Výtky, cyklické odkazy, 404 atd už jsem popsal v emailu.