• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Jirku taky znám. Rozumím tvému rozčarování, ještě na škole s nim bylo taky občas těžký pořízení podobnym stylem. Ale myslim si, že zrovna on, bude-li ho policie za něco popotahovat, to schytá za to, že je spíš trochu chaot.

Když na něj spadla agenda, tak spoustu věcí, co jsem slyšel, nazřel a zjistil jakej je to průser a proto to s nim bylo na dlouho, protože se chtěl podepisovat jen pod věci, který jsou prověřený...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: jirka je kamarád a nejsem tedy nestranej, nevěřím, že by někdy něco vzal.. druhá věc je, že když chceš bejt v lbc důležitej, musíš se bavit s důležitejma lidma no:)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MOZEK: v řízení ohledně jedné věci, co se mě dotýká prohlásil, že nechápe, jak to ten úřad mohl schválit, že to je přece nesmysl, nelegální atd., nakonec, když se našel papír, tak ten podpis byl jeho. A dále nesouhlasím s jeho vizemi. Nevěřím mu, byl prezentován jako architekt odborník, nyní je politickou loutkou.
    Nepochybuji, že ho někdo mastí.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN: Janďourka? A to proč konkrétně?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    přesně, Šolcovi to tak nějak vnitřně přeji, ještě bych přidal Janďourka
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No právě, ten vystřídal tolik stran... A jak před volbami říkal, že kandiduje za ANO, protože chce, aby nebyly zahozeny jeho zkušenosti, a že může být i hodně prospěšný. Tak to teď nabírá úplně nový rozměr :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to je hroznej had, ani se nedivím (teda je to čistě můj pocit, pokud je čistej, tak samo ať se pravda ukáže:))
    ..btw můj oddávající na svatbě:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: I Šolc, nepřekvapivě...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tak asi Židek a Hýbner zatim...
    Policejní zásah v Liberci: Jde o zakázky stavební firmy Syner - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-policejni-zasah-v-liberci-jde-o-zakazky-stavebni-firmy-syner-249456
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATAN: bazén je na místě rybníku, čili ta voda by neměl být problém:)
    ATAN
    ATAN --- ---
    MORIARTY: Pockej, pockej, minimalne tam musi udelat nejakou velkou diru, ktera se casem naplni vodou. To by jinak nebyl Liberec.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já jsem pesimista, takže mám pocit, že ten bazén se zavřel a už se neotevře.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Že by zase prolhana opozice a prolhanej tauchman měli pravdu? :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    prý probíhá nějaký zátah na radnici, uzamčený kancly, odnášení počítačů.., odpo tam budu, tak se uvidí, jestli tam vůbec někdo zbyde... :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MAGGIE: To jsme na tom stejně. Jednou jsme tam na něco i chtěli jít, ale prostě jsem nedohledal, kde a jak bych si měl koupit (jednorázovou) návštěvnickou vstupenku — a tak jsme zůstali doma.

Podle všeho to tedy šlo snadno až na místě, ale snad nejsem až takový progresivista, očekávám-li i srozumitelný prodej online :))

A je to škoda.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TOM: já se opakuji, ale za mnoho let jsem to celé kolem vstupenek nepochopila, byť jsem se snažila
    TOM
    TOM --- ---
    MAGGIE: vůbec netuším, nikdy jsem se neúčastnil
    chtěl jsem vloni, ale něco do toho přišlo
    i tak jsem se koukal na co bych asi tak šel, a organizace se mi zdála v porovnání s LFŠ hodně nejasná
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TOM: OK, díky. Takže toto zatím chápu. A pak, kdybych chtěla na něco jít, tak si musíme každý koupit tu "permanentku" za 50 Kč, jinak nám nebude "jen vstupenka" prodána, že jo? A dá se nějak zjistit, zda jsou ještě volná místa na dílčí projekce, nebo se musí člověk pak ptát v místě prodeje vstupenek?
    TOM
    TOM --- ---
    MAGGIE: asi až později, zatím je čas...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Dneska jsem tam byl, neslutečný, kolik tam z toho dna vyškrábali naplavený hlíny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam