• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CDR
    CDR --- ---
    Situační humor
    Potkal jsem na jbc přehradě skupinu lidí se stejně barevnými tričky. Myslel jsem, že je to nějaký volejbalový spolek. Mezi nimi Petr Vondřich (jestli tu jseš, nic ve zlém).
    Znám ho z dob, kdy dělal dýdžeje a organizoval větší akce jako Dumky Žalky.
    A jeho táta byl dobrý přítel mého dědy. A mimo jiné mě vyhodil ze spartakiády, která nakonec neproběhla.
    Dlouho jsme se neviděli, ocenili, jak jsem oba dva zešedivěli, jejich ubor mi vysvětlil, sraz starostů a plánování kampaně.
    Na to jsem navázal okamžitě hmmm, hmmm, starostové... A co ta korupce?
    Jak jsem vyřkl tato magická slova, objevil se jak Džin z láhve Půta a daroval mi pro syna nafukovací míč.
    Bylj jsem z toho tak konsternovaný, že jsem nebyl schopen nijak reagovat :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    WELITELKA: nesměj se, byl to fogi, je mu 83:)
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: buhehe:D
    RSZ
    RSZ --- ---
    už vyřešeno klasicky s Pečeným, přijel sympatickej kluk, za 10min měl hotovo (1500,-)
    6746
    6746 --- ---
    RSZ: Aleš Sachr
    nahoře v myší díře.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte tip na šikovnýho (auto)zámečníka? Než najdu první zámečnickou pohotovost na Google...
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: na překopnutou optiku kašlu (naše je hned vedle:), ale co ten 15cm čůráček místo vodotrysku u zoo??:)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tak uz to vim. Nekde v Tatransky prekopli optickej kabel, nebo co. :)
    Nejede ani Kraj, asi ani mesto a dalsi mestsky organizace.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Nevite nekdo proc nejde komplet mestska sit?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: A nevadil tam dalšímu rozvoji developmentu po Výdtavišti?
    RSZ
    RSZ --- ---
    včera hořel můstek (imho bezďáci)

NYXYN
    NYXYN --- ---
    ERVIN: měl jsem na baráku borce z https://www.odpadservis.cz/kontakt/
    V pohodě chlap, domluva dobrá, čas si dokázal udělat během pár dní, což jsem cenil protože to bylo u nás docela krizový... Kamerou to zkouknul a pak mechanický čištění.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Nevíte někdo o instalatérech, který by dokázali inspekční kamerou kouknout do vodpadu hajzlu? Barák si sedá a hajzl se furt ucpává...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ZSIS: Ten je ve vzduchu, ten to má spočítaný!
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MOZEK: co na to jan tleskac?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ZSIS: https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/blesky-mohou-i-zabijet-jak-se-vyhnout-riziku-a-vyuzit-krokove-napeti-radi-meteorolog-i-hasici-349872

"„Dá se toho docílit snížením takzvaného krokového napětí, tedy vzájemné vzdálenosti nohou nebo jiných částí těla, kterými se dotýkáme země, na minimum,“ radí Žák. Ideální podle něj je, když člověk dělá při pohybu krajinou co nejkratší kroky, případně zaujme polohu ve dřepu s nohama co nejblíže k sobě. „V žádném případě není dobré si lehat, pak je totiž krokové napětí příliš velké,“ varuje meteorolog."
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    <
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: jj
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: A je v pořádku?
    CDR
    CDR --- ---
    tvl můj syn byl od toho asi 100 metrů