• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HONXX: Legit. Moje chyba.
    HONXX
    HONXX --- ---
    ERVIN: To je úplně běžné napříč republikou a Liberec byl v tomhle ohledu výjimka. Vzhledem k nedostatku parkování v centru mi přijde dobře, že se preferují "domácí". Navíc má město za každou osobu přihlášenou k trvalému pobytu peníze od státu.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zahlédl jsem na netu :)

ZSIS
    ZSIS --- ---
    asi chteji, aby lidi meli trvaly pobyt nahlaseny tam, kde trvale bydleji.
    no shit sherlock.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ERVIN: Asi chtějí, abys změnil trvalej pobyt do Liberce a volil opozici :-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Jestli bydlíte v centru (například jako já v nájmu) a máte trvalé bydliště jidne (protože mi nepřijde praktické každou chvíli překopávat všechny doklady). Tak vězte, že usnesením 913/2023 město podmínilo výdej nových parkovaček trvalým bydlištěm na katastru Liberce. !Výborný tah.
    6746
    6746 --- ---
    HAWKEYE: p. Truxa, Nová ul., u letiště nad sídlištěm Františkov
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    sháním autoklempíře. Nějaké doporučení?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: no já tam dodávku mám, hned u velký žlutý plynový trubky:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pěkné manévry u Textilany. Spousta hasičů s technikou, policejní auta, hodně plynařů, všude smrad plynu a jeden bagr u syčící díry za tou budovou, ke se teď pronajímá parkování. No skoro bych se bál tam mít auto ;-)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: Do kdy?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Klášterní otevřená!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Je to tam takový zvláštní. Bahno je vybraný asi do dvou třetin, konec u mlýna je v původním stavu, zeď u cesty je taky ukončená asi ve dvou třetinách. Město by mělo tohle léto začít opravovat promenádní cestu, ale nechystá se. Já jsem pesimista, takže si myslím, že když nevyšel ten podvůdek s dotací a Povodí akci platí ze svého, tak udělají to, co musí (opraví hráz a štoly) a na zbytek se vyserou.
    Ale špatný zprávy se před volbama oficiální cestou nedovíme.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    RSZ: nikdy už tam větší voda nebude, takže vyřešeno
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    MORIARTY: Jedna paní povídala, že už teď má mít minimálně rok zpoždění oproti předchozím plánům, takže 2026?
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: btw co se stane s tou houštinou? tam kde už bylo odbahněno znovu nikdo odbahňovat nebude.. to tam ten "biologický materiál" zůstane (nějak si nedovedu představit, co s tím jiného)?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    A přehrada jde podle plánu? Poslední dobou tam vídávám nějak míň strojů a lidí než tomu bylo dříve, spíš se v tý houštině na dně prohánějí srnky. Tohle léto by měla být podle původního harmonogramu otevřená ta promenádní cesta, ne?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Tak není míč jako míč, bůhví, co (kolik?) od Půty vlastně přijal!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam