• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: a další u lomu pod kunratickou, v zatáčce u rómského tábora
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    JESTEDMAN: dva jsem včera viděl tady https://mapy.cz/s/jojazutamu (odtud je i ta fotka) a dneska jsem viděl ještě u babylonu na křižovatce košický a nákladní.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KOOTCHA: kde?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    KOOTCHA: LUCKY_MAN je už doufám v terénu!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Jeste tyhle zkratky "lbc-pha za 68 min"...

V roce 2070.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SLK maji takovou touhu nam sdelit, ze se o nas kraj staraji, az museli podel silnic ve meste namrdat provizorni zabradli se zrejme nelegalni reklamou. Balkan hadr, fakt.

HAROLD
    HAROLD --- ---
    Dobře, vyřízeno k dennímu pořádku.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HAROLD: To jsem moc rád. Já si to pro příště odpustím a kliknu jinam.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ERVIN: Média maj tu výhodu, že můžeš klikat jinam. Mě to třeba zajímá, tak tam kliknu rád.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HAROLD: Ale jo, jen si řikám, jestli mě zajímá po přečtení celýho toho článku jeho sdělení, totiž že si Janďourek sere do huby. Přijde mi, že autor se snaží navodit pocit, jako by na něco děsně nelegálního kápnul.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ERVIN: Tož asi v pořádku, ne?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HAROLD: Je to revue. Podle wikipedie "časopis s hodnotnějším a náročnějším obsahem."
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ERVIN: Je to médium, nebo OČTŘ?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Já rozumim tomu poselství, ale (přirozeně z charakteru toho média) to neodhaluje nic nelegálního. Kdyby tam třeba mluvili vo tom, že se do toho Janďourek snažil nezákonně zasahovat ze svý pozice a jedou tam nějakou levou.
    Sere si do huby, ale za to se do vězení nechodí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: tak můžeš si z toho vzít i něco jiného než "kancl v baráku, která patří exODSákovi" (což taky neinterpretuješ úplně správně, nejde o nějaký podnájem..)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Takže Korytářova revue odhalila, že Janďourek jednoho dne bude mít kancl v baráku, která patří exODSákovi?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Tauchič je zlej na Jirku Janďourka:)

Měl být hrází proti korupci. Dnes náměstek Janďourek ze Starostů podniká s matadory liberecké ODS - Náš Liberec
    https://www.nasliberec.cz/2024/09/16/mel-byt-hrazi-proti-korupci-dnes-namestek-jandourek-ze-starostu-podnika-s-matadory-liberecke-ods/
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    LWEEK: "ridic" bude za par let taky jen koncept minulosti.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    JONAS3: No on je to v podstatě autobus, ale jezdí podle namalovaných kolejí. Kam ti projede housenka, tak tam dostaneš i tohle. Obecně vzato je to asi budoucnost. Protože už teď je docela těžké najít kompetentní řidiče. Hodně teď jezdí ukrajinci.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Jako super, ale tak pro Zlín, Hradec nebo Pardubice, ale do Liberce tohle nedostaneš, tady na to není prostor. Bohužel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam