• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Martin Půta uznán vinným.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MILAZAJICEK: ja v Liberci tehda delal ridicak :) pokazde radost!
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ZSIS: Pokud se tu budes pohybovat autem tak to samo o sobe jednoho zabavi.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Tak blapunkt to ma za sebou a snaha majitele prenechat pamatkovou ochranou gravitaci evidentne vyšla, sere mě to.

Fotka z fb liberec.cz

ZSIS
    ZSIS --- ---
    budu se po-ct pohybovat po liberci. ma nekdo tipy na nejake zajimave akce?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Teď tam jsou dvě auta v sobě a je tam i sanitka, takže radši jet jinudy
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Cau, jdu googlovat a volat cizím, nicméně kdyby někdo z Vás online libereckých nyxáků měl tip na instalatéra-čištění odpadů, tak potřebuju v bytě na Kraláku prošťouchnout ucpaný odpad někde mezi koupelnou&kuchyní a stoupačkama.

(Včera vše odstěhováno, rozebrány sifony a přístupy pod vanu, nacpáno 3 metry (slabšího) péra do trubek průměru 40 či 50mm, ale bez výsledku).

Relativně to už hoří, přecijen pár dní čekala maminka jen na mě, než jsem tam dojel :-/

Dík
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    po 3 dnech k tomu dokonce nekdo napsal reportaz
    Řidiči, pozor! Změna přednosti platí na křižovatce ulic Husova a Klášterní - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/zmena-prednosti-v-jizde-liberec-krizovatka.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a před chvilkou tam boural bus s osobákem, na nejbližší hodinu se tomu vyhněte:))
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: teď tam prostě jezdí bus a pro bus je problém výhled doprava na Klášterní, tak holt musí řidiči trochu čumět na značky no
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: počkej, to má být jen do března, než zase otevřou jabloneckou. To mi tak dlouho nepřijde, nikdy jsem tam neměl problém připojit se na hlavní, ale nejezdím tam ve špičce, takže vím hovno
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já už bych to teda tak nechal nafurt.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: hrozí vlastně všichni kolegové přijeli s nějakým zážitkem.. Ale je to na docela dlouho, tak taky myslím, že to spíš smysl má.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: TVL, změnit kvůli autobusu dočasně hlavní na křižovatce, kterou mají všichni zažitou a i svým tvarem a uspořádáním napovídá, kdo má přednost je demence.... v zásadě to hrozí dvěma seriema nehod... kikoti...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Vidím dobře, že tu žlutou stříkli, místo toho, aby to nalepili jako dočasné značení?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dnes přidali značení, tak snad ubude fakacu a troubeni :)

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A je zavřená i jedna ulice na Štefánikově náměstí. Od Vítězné doprava. Což je úplně super, krásně se tam stojí. Takže 2 objížďky po jedné úzké ulici.
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: jj, tuším na 2m
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Takže to je jen dočasný?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam