• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SONIC: Jo to je fakt. Zachraňovalo mě, vždy když měl starší trénink a já tam byla s mladším.o)))
    SONIC
    SONIC --- ---
    HONXX: ha..neni tam hriste ve Veseckym arealu :) tam je vyhoda obcerstveni plus dalsich aktivit.
    HONXX
    HONXX --- ---
    ALONSIA: Tady je mapa všech dětských hřišť v Liberci https://marushkapub.liberec.cz/default.aspx?ThemeId=10 Jedno z těch lepších je určitě v parku u dolních kasáren, loď se skluzavkama, děti se pěkně vyblbnou.
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    MILAZAJICEK: Azyl, u Zipa, tuším snad i Stereo
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    MUFLONEK: děkuji za tip i za radu. Určitě vyzkouším. Ještě jsem si vzpomněla na jedno hřiště poblíž v Růžodolské. Asi jezdím blbé trasy a většinu hřišť míjím. Detailně propátrám nejbližší okolí zda se tu neskrývá nějaký kkenot.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Pripojil bych se s dotazem. Je nekde v Liberci verejne pristupny stul na stolni tenis? Jsem si temer jist ze jsem ho nekde videl ale nemohu si vzpomenout.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ERVIN: Kolikrát i tam, kde je naražen pár dní ležák ... jinak zde v pivni poušti moc oáz s pivím výběrem není. Azyl má kyseláče skoro furt, Barvírna asi často, Kulečník na Harcově nárazově a pak už moc možností není
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Je někde v Libu na čepu kyseláč? Nebo aspoň lahvovej.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Prosím pěkně, nemá tu někdo nějaké možnosti získat reference na učitele z Doktríny? Díky.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ALONSIA: Hele luxusní hřiště je ve Vratislavicích nad Nisou - v Parku. Pak je tam ještě velký placený Nisa park... Ale tohle je zadarmo. Můžeš se podívat i na park v Nových Vratislavicích, to vypadalo taky pěkně. Kromě toho je tam i mezi paneláky hřiště.

Jinak tady je trik, který využíváme na cestách. Zkus se podívat na mapy.cz a dej si vyhledat dětská hřiště. Ukáže ti je.

Mně přijde, že dětských hřišť je spousta...

A naproti ZOO je plaecený Dětský koutek...

Stačí takto?
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    Nevíte, prosím, o nějakých veřejných dětských hřištích v Liberci. Bydlíme u průmyslové zóny sever a skoro nic tu pro děti není. Jezdíme někdy do Stráže nad Nisou nebo do OC Géčka (malinké hřišťátko pod střechou). Bohužel školka nám nedovoluje hrát si po školce na jejich hřišti. Máte nějaký tip? Dcerka hřiště miluje, ale po okolí jsem nic neobjevila. Děkuji.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Husovce se pár dnů vyhněte, frézování.
    .. zda se teda, že makaj celkem svižně

HAROLD
    HAROLD --- ---
    Co můžou Pražáci závidět Liberci?
    https://youtu.be/gFVeXlKRUcs
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Středa 18.00

ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Ano. Proč všechny věci, co se otřou o vyhlášený stavební úřad musej bejt takovej voser?
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: clovek je z liberce uz pomerne vytrenovanej a jen tak ho neco neprekvapi..todle ovsem posunulo latku zase o kousicek vejs)) .
    smutny
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Tyjo. Tak dneska nenadále volnej večer, že pojedu přespat na chatu na Tajch. Budu si muset dát špunty, za rybníkem tancovačka Ještědská Odysea. Ale moc jim to přeju. Jednou do roka to jde.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    AQUALOCO: Jo veřejné záchodky se teď na kraji řeší jsme to počítali loni v Jablonci. O)))
    ATAN
    ATAN --- ---
    GECKO: ja tomu rozumim, ale tim padem cely ten autosalon Ford, co u nas pred domy cely den parkuje, by si mel podle teto logiky zajistit parkovani pro vlastni zamestnance u sebe na pozemku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam