• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: je tam zákaz s potenciálním flastrem?
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: není, ale zatím jsem osobakem vždy projel
    WYMA
    WYMA --- ---
    AQUALOCO: není
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ahoj, už je průjezdnej Oldřichov v Hájích? díky
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: šlo to obejít po louce, ale teď tam je metrový průchod
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: už to uvolnili, jo? Před pár týdny jsem to musel objíždět kolem harcovskýho kostela, protože někde u Vendelína to bylo totálně přerušený.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Cyklocesta Lukášovem, na přehradu na koupání, je aktuálně dost příjemná, protože počet aut omezuje rozkopana silnice v harcove (ale na kole lze stavbu projet). Doporučuji.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    zitra vecer spis pozde nekdo nekde na pivo mozna?
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR:
    MUFLONEK: No což nic nemění na tom, že celý spodní centrum JBC + Dlouhá a okolí je i tak celkem slušnej bronx...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CDR: Jo, přesně tak...
    CDR
    CDR --- ---
    MUFLONEK: ubytovna na rohu - bývalá vojenská správa vyhořela a je zavřená?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Horákovka na křižovatce s Melantrichovou uzavřena do 15. 8.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ALONSIA: a ještě k tomu všemu již zmíněnému - v parku nad dolními kasárnami a taky v nemocničním areálu mezi psychiatrií a dětským
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GECKO: No vidíš a moje kamarádka teď pro změnu dost nadává na Katolku.o))))

Atmosféra ve třídě a chování rodičů...
    GECKO
    GECKO --- ---
    MUFLONEK: Ta původní skvadra Monte školy kolem Honzy Prašivky byla banda ezo lhářů, který se navenek tvářili jako Monte ale ve skutečnosti provozovali spíš unschooling a interně se tím ani moc netajili. Vyhlášený byly zejména proto, že většina lidí si myslela, že to je pokračovaní Motessori školky ve Vrkoslavicích a mysleli si, že nad školou drží záštitu a dozor Vlasta Hillebrandová a má tam metodiku Montessori v ruce ona... což bohužel nebyla pravda. Sami jsme si naběhli a naše nejstarší dcera si myslím, že s následky dvou let v týhle škole bojuje ještě teď na gymplu... Honza Prašivka je u mě lhář a manipulátor, kterej by měl skončit v pekle a ne v Tanvaldu... Hanyšová byla jen lhářka, nic víc... Jaký je aktuální stav nevím, jak říkám, my tenhle ústav opustili před 8 lety a spokojeně fungujeme na katolce... Tak mnoho štěstí.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GECKO: Já pověst té školy znám. Bydlíme 300 m nad ní. Ano, pověst nevalná, ale ghetto tu už není. Ubytovna vyhořela. A právě od srpna má přijít nový ředitel, tak doufáme ve změnu. A on právě přichází z Doktríny, tak sonduji, zda je můj předpoklad správný...

A děti jsou interně rozděleny do tříd - lepší a horší. Víme, že půjde do lepší a i k jaké učitelce. Tu známe osobně.

Ano, kvůli Hanyšové zřejmě odešla původní squadra montessori učitelů do Tanvaldu a další skupina založila Monte v Kokořín, co vím... Ale původní Monte byla vyhlášená. Byla to první Monte v republice.

Zas na druhou stranu, Hanyšová asi uměla sehnat peníze. Učebny nově vybavené, ve spoustě třídě interaktivní tabule...

První dva roky odchodil na ZŠ Šumava, ale nějak si nesedl s kolektivem a my s učitelkou. Náznaky šikany neřešeny, školní psycholožka nefunguje a jednoho učitele sebrala policie přímo ve škole a ředitel to nijak nekomunikoval.

Na 5. května třeba mají ano od 1. třídy. Informatiku od druhé. Na Šumavě nic takového nebylo...
    GECKO
    GECKO --- ---
    MUFLONEK: Ta ZŠ 5. května v JBC byla škola v ghettu + podivně fungující Montessorka, co vlastně moc Montessorka nebyla. Jestli je ředitelka stejná, co byla před 9 lety tak z mého pohledu jsem se několikrát setkal z její strany s otevřenou a prokazatelnou lží a pak jsme emigrovali jinam....

Ale zas aby to nedopadlo jak na Balvanu, kde nová progresivní ředitelka sice konečně dokázala zařídit vymalování aspoň některých učeben, ale vztahy ve škole zdá se dojebala celkem solidně...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MUFLONEK: Jiří Paclt, učil mě fyziku. Uspávač hadů, měl přezdívku. Teď řediteluje Doctríně. :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LWEEK: Paclta znám akorát doktora.o))) To bude asi shoda jmen.o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LWEEK: Mluvím o 5. Května v JBC... ona jako ředitelka umělá sehnat vybavení, ale vztahy asi nic moc...

A učitele do SZ.o)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MUFLONEK: Z chlapů tam znám Draboně a Paclta. Ale to asi nebudou oni. Určitě mluvíš o Vratislavické škole. By potřebovala nového ředitele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam