• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    HAROLD: První pohled "ty jo co to je za kraví koblížek". :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    Bacha, zrovna teď jsou mestaci schovani u odbočky z vítězné dolů k lvt pavilonu a chytají každého, kdo se rozhodne (večer, kdy se tam nepracuje a nic nejezdí) ignorovat ten dočasný zákaz vjezdu.
    SINC
    SINC --- ---
    Nabizim brigadu pro dva lidi kousek od Liberce - pomoc s kacenim a porcovanim par smrku. Idealne tenhle vikend.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Interesant. Jsem téměř propadl naději. :))
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    HAROLD: v Údole nydlím, po tom co to dubáci vzali tak sice hospoda hezká, ale to je vše. Kuchař tam je asi dvacátej. Fotky hezký,ale to je vše.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ...

HAROLD
    HAROLD --- ---
    CZEHUN: A fakt i po tom, co to tam převzali Dubáci??
    Jakože mi to i jen z fotek přijde velice slušný.

CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    MILAZAJICEK: v Kryštofáku bych oběd dal v Údolance, popřípadě penzion Eva. U Kryštofa je to dlouhodobě otřesný
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK: tak v tom případě objednat stůl pro 8 a potom si poslat dolů do bufetu pro párek v rohlíku a kofolu :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    MILAZAJICEK: Jo, to tak odpovídá tomu, co jsem viděl před těma 14 dny... S tím, že tehdy frčelo to video nějakýho toho foodieho, že to byla děsná šlichta...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    HAROLD: Ceny prumer mozna pro prumernyho Prazaka na vylete. Rizek salat 350 , smazak 350, vyvar 125 .se dvema detmi tam fakt na vecu nepujdu.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    TBC: Je to průměr i s novým osazenstvem? Já měl za to, že Dubáci to dost vymazlili, aspoň soudě podle socsítí, zatím jsem tam nebyl...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    TBC: To bych rád slyšel. Naposled to prej nějakej foodinfluencer konstatoval tak měsíc zpátky. Já tam byl tak 14 dní zpátky a ceny teda byly eště dost vysokohorský, což jako ok, ale mělo by to bejt vidět na kvalitě teda... :)
    TBC
    TBC --- ---
    AQUALOCO: jinak na vylet a prochazku je dobra Novina/Krystofovo udoli.. ale mistni gastronime U krystofo nebo Penzion Eva je spis prumer, ale U krystofova jsem jednu rodiny narozky oslavil...
    TBC
    TBC --- ---
    HAROLD: tohle uz nastesti neplati... uz je to minimalne prumer kvalitou a cenou
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ahoj, díky všem za tipy, něco z toho určitě použijem! :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    No a taky je můžeš vzít na Maliník, nabídka kiosku obvykle cizince překvapí:) a s plným břichem a dortem v ruce můžete dojít po kanále na černou nisu

MOZEK
    MOZEK --- ---
    AQUALOCO: hodně origo je taky: vlakem do Oldřichova a pěšky po modrý ke Koze! Jestli má rodina ráda čundr country, tak nemůžeš udělat chybu ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAKOTAK: tyjo já výšině moc na chuť nepřišel, přijde mi to tam takový igelitový a neútulný (ale vlastně kdybych měl být konkrétnější, tak nevím jak to popsat, možná až na často otrávenou obsluhu..)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    STOOPA: Proseč je super! Za mbe je fajn ještě Černá Studnice a i Petřín, ale uznávám, je to už dál... I Préza he super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam