• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    WYMA: Tam taky. A nikterak významně nehemzali ani lidi, co se trochu vyznaj.
    WYMA
    WYMA --- ---
    ERVIN: taky nejsem znalec, a sakura mi prijde ok.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MILAZAJICEK: Nejsem znalec, v Sapě jsem si celkem pochutnal, tak jestli to Česká Lípa strčí do kapsy, tak si udělám výlet. Díky za tip.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nejblíž má smysl v České Lípě tuším Kaido se to jmenuje.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    JESTEDMAN: IMHO v LB nikam a na running už vůbec ne.
    TOM
    TOM --- ---
    JESTEDMAN:
    1. u sněhuláka (hotel Valdštejn)
    2. moc (tržní náměstí u bazénu)
    running nebrat, všechny 3 v LBC byly zklamání
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    sushi moc nejím, nemám rád řasu, proto se zeptám, kam v Liberci na dobré sushi, má cenu running? něco trochu na úrovni..
    RSZ
    RSZ --- ---
    dneska se sluncem i s šalinó

THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Tonoucí se stébla...

Nemáte někdo v okolí JBC a LBC pár kusů vinylové podlahovky v dubu (ale bereme i jiný dekor). Nezbylo někomu?

Potřebuji vyměnit kus podmáčené podlahy a celý balík z krámu je zbytečně moc metrů
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: tak s ochrankou rozhodně vyjebal
    CDR
    CDR --- ---
    jinak pár drbů z bazaru, obětí je prý šestnáctiletý mladík z klanu Kudráčovců (početná a nejhorší rodina v Liberci, za kterou ostatní Romové stydí), agresivní feťák, zloděj, utíkal před ochrankou z Nisy.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: To se dalo u města s největší komerční plochou per capita trochu čekat. Notabene, když dalších pár vobchoďáků je přímo v centru...
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: ona Nisa jde celkem do kopru a ten autobus, co jezdil zadarmo, jezdí hodně redukovaně (třeba o 2/3).
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    JENDAVB: Já bydlím v Doubí a chodím pěšky. Občas chodím i okruh okolo Densa jako procházku. Pak je blbé, že se nedá projít z horního parkoviště na dolní jinak než přes obchoďák, ale to se dá zkousnout. Docela fajn je, že vznikla nově cesta mezi JYSKem/Fitkem a horním parkovištěm. Léta jsem si říkal proč tam není cesta a konečně na ní došlo. :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LWEEK: kamoš bydli v ulici v Cihelně a taky jezdí autem tam se z chodcema nepočítá ...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ERVIN: No spíš pro lidi z rochlic to je trochu komplikované. Bavil jsem se s jednou kadeřnicí co do Nisy dojíždí ze Smržovky a chodí každý den pěšky z nádraží v Rochlicích a zase zpět. Pro ní by nějaká kratší cesta znamenala úlevu. Úplně nejlepší to mají lidi z Doubí. Ti to mají kousek. Byť by se tam taky dala urychlit cesta kdyby se udělala třeba lehká lávka od podjezdu na to parkoviště do prvního patra. Lidi co chodí nakupovat do Alberta pěšky by tak nemuseli jezdit výtahem dolu a obcházet parkovací dům.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Ale proto tam jezdí z FGN zadarmo autobus, ne?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Mimochodem když byla ta nehoda, tak jsem viděl pracovat vyprošťovací vůz někde v místech kde je na téhle mapě cedulka E442 a 35.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    CDR: Ještě se dá přes most, ale je to dost zacházka protože se musí obejít celý ten areál náklaďáků. Škoda, že není nějaká cesta od kruháče dolu směrem k mekáči.
    CDR
    CDR --- ---
    Okolí OD Nisa je fakt k chodcům vyloženě nepřátelské a ten podjezd je jediný způsob, jak se dostat přes dálnici
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    PINJAA: No, znáš čerpací stanici u Čermáka? Tak když se vydáš silnicí jakoby do Vesce kolem autosalonů a neodbočíš do Vesce ale pojedeš pořád rovně, tak přijedeš k podjezdu dálnice. Ten sousedí zezadu k tomu vícepatrovému parkovacímu domu co je u OD Nisa.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam