• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    6746: nezodpovedel jsi mi na ani jednu otazku ;)
    prihodim dalsi.. takze je limit 50 nebo 55?

a sam jsem nadaval kdyz mi poslali psanicko. ale takovyto stredoevropsky skemrani.. ja nevim, zda se mi to vtipny. u fotbaloveho golu taky nemas 10% toleranci, proste tam je, nebo neni.
    6746
    6746 --- ---
    ZSIS: Dlouhá léta platila tolerance 10% a svět byl úplně v pořádku. Ani márnice nebyly plný obětí autonehod. Ale taky nebyla tak plná městská kasa… To, co město udělalo třeba konkrétně na Dubici, není radar, ale spíš mítná brána. Švýcarsko necht odrazuje turisty jak samo uzná za vhodné…
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    6746: dabluv advokat si mysli.. a od kdy by teda mel platit limit? co by meli psat na cedulky, aby lidi jezdili 50?
    a ve svcarsku uz jste byl?
    6746
    6746 --- ---
    KOJB: Tohle platilo, dokud nezačali posílat za 51km/h pokutu 500,-
    KOJB
    KOJB --- ---
    Jezdete podle předpisů a radary muzete mit u zadku. Natož se pak rozčilovat.
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    JESTEDMAN: v poho...vysvětlovat nic nemusis-normalne jsem odpovídal/ptal se...jestli Ti z toho skáče žilka,tak se omlouvám...
    Vo medvedoj si psal,že tam je usekac...teď zas není...no nic...já tady bydlím,tak mě to prostě zajímalo...piss
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: do doby před rekonstrukcí nikdy nefungoval, jestli tam něco funguje teď jsem si zatím nedovolil zjistit, nicméně pokud by fungoval, čekal bych víc reakcí po netu. imho tam technologie natáhli, takže es kommt der Tag
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw radar u tunelu funguje? pořád tam nějak posouvám limit a někdy mi nic nepřišlo
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PINJAA: hele nějak nemám potřebu vysvětlovat ti moje komenty.
    u medvěda se zdá být stacionární, nejel jsem tam od otevření obchvatu, věřit tomu samozřejmě nemusíš, je mi to fuk

JONAS3: mapy říkají, že Vratislavice jsou úsekové, jestli to jsou validní data, nedokážu říct
    Mapy.com
    https://mapy.com/cs/zakladni?q=M%C4%9B%C5%99en%C3%AD%20rychlosti&cat=1&source=traf&id=51703303&ds=2&x=15.0755166&y=50.7364760&z=12
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    JESTEDMAN: a usekovy u medveda???kde je simte druhej radar?
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    JESTEDMAN: ...pasti bylo mysleno,ze dej nejdriv radne vedet nez to spustej-coz zrovna u ty Tebou popsany Dubice bylo (ja uplne pomalu zrovna nejezdim-ale kdyz tam otom vim,tak s tim problem nemam...takze moc nechapu ten Tvuj koment...)
    A u toho medveda to teda imo nemeri nic...
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: :D :D :D :D :D :D
    KOJB
    KOJB --- ---
    ERVIN: Diik moc. Rezervovano.😎
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOJB: Tyhle kluci mi dokázali poradit dobrej účes k mýmu ksichtu a kedlubně. Jeden z nich je učeň Tadeáše Kristiána, ale na rodzíl od něj nevede takový alt-right manosphere kydy...

Online rezervace | Modd Barbershop
    https://modd-barbershop.reservio.com/
    RSZ
    RSZ --- ---
    whatever... hlavně když bezpečnost cestujících nebude závislá na jedné šňůře u stropu
    GECKO
    GECKO --- ---
    NAILER: Chápu to správně tak, že pohon bude tentokrát dole? A původní strojovna do šrotu?
    NAILER
    NAILER --- ---
    LWEEK: Mně teda přijde super, jak se provzdušní ten podjezd, kde teď akorát děsně fičí. Snad mají nějak vymyšleno, aby tam v zimě někoho nepřizabil opadávající led.

KOJB
    KOJB --- ---
    Zdravim. Nemate nekdo tip na dobry pansky holičství kde nedelaj jenom brokolice na hlavě?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PINJAA: nemyslí, myslí u Medvěda na hlavní, tam je kratší dobu snad úsekový
    Stráží jsem dlouho nejel, ale pokud tam jsou stále ty, co je na obrázku, tak jsou informativní, ty jsem montoval osobně. Plus v kopci je semafor s radarem na 50.
    Nechtějí na řidiče dělat pasti, to je vtipný, ta Dubice je v celkem prudkým kopci, špatně se udržuje 50, nutí tě to buď podřadit nebo překročit. Tohle místo je za mě ukázkovou pastí. Je to pro mnoho měst velmi dobrý přivýdělek, nejvíce na tom rejžují Říčany, tam to je hodně milionů.

PINJAA
    PINJAA --- ---
    RSZ: hele nemyslíš spíš ten ve Stráží v kopci?
    Páč studánku jezdím průměrné obden...a pokud zrovna výjimečně nejedu v módu Hrušínský...tak tam těch 60-70 jedu a musím zaklepat (ve Stráží si nejsem úplně jistej...ale matně si vybavuju,že tam snad někdy něco přišlo...)
    Jinak tunel+např teď Mníšek...pokud se něco nezměnilo,tak (nevím přesně jestli město či kraj) tvrdili xkrat v médiích na dotazy ohledně tunelu,že nechtěj dělat pasti na řidiče a tudíž v případě,že začnou posílat,tak nejdřív proběhne velká info kampaň...je to už hezkejch Paar let starý info,ale řídím se tím a zatím v poho...
    (Sorry-pisu z půjčeného těl a nevím co se slovníkem...)
    CDR
    CDR --- ---
    tvl!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam