• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CDR
    CDR --- ---
    kolaborantská svině z Liberce jede na plný obrátky

Wiki: Kolaborace je spolupráce, s negativní konotací se tak označuje zpravidla spolupráce s nepřítelem proti vlastní zemi.

RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: *celý
    RSZ
    RSZ --- ---
    Celej to kolečko vybagrovat, nechat zarust, vybagrovat mi přišlo jako stavba hladové zdi pro bagristy a řidiče sklápěček
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ERVIN: asi třetina délky přehrady u Bílýho mlýna vůbec není vybagrovaná, takže tam to bude stejně zabahněný a smradlavý jako dřív.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Co všechna ta biomasa po dně? Nebude se kvůli tomu muset za tři roky zas muset vypouštět a bagrovat dno? (Vycházim z toho, že už se tedy napouští)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Včera jsme se byli projít po přehradě, je to teď takový klidný a prázdný místo.

SONIC
    SONIC --- ---
    MORIARTY: jo no..jeste bych tam pripsal most ve Vesci u Ferony.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    SONIC
    SONIC --- ---
    Oprava kina Varšava v Liberci potrvá déle, problém je s průsakem vody
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/42313-oprava-kina-varsava-v-liberci-potrva-dele-problem-je-s-prusakem-vody.html

Jestli jsem se na neco letos tesil tak na konec tyhle rekonstrukce az bude konecne zase klid. A ono prd :/
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Světoznámý Ještěd má svého malého bratra. Tajemný model na střeše málokdo zná - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/svetoznamy-jested-ma-sveho-maleho-bratra-tajemny-model-na-strese-malokdo-zna-202.html

Tohle jsem netušil. Ani že tam je taková pěkná budova ... bohužel zastavená ošklivým industriálním komplexem a skrytá za stromy (ze Sokolovské).
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Ahoj, prosím nemáte někdo náhodou krátký VW Multivan T6 nebo známého, kdo by byl ochotný mi to ukázat? Zvažuju koupi, ale potřeboval bych si to prohlídnout a v bazaru to v okolí není (Praha poslední možnost). Jen bych někam přijel, 5-10 minut max, velký vděk a kafe za to :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CHORBON: Ano jsem z Liberce
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    BINARY_PARANOIC: muzu to vzit i do jbc je to mala vec, ale az tam pojedu neco delat
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    MILAZAJICEK: Klidne to muzem zkusit. jsi z lbc?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    WYMA: Pona je vybornej a je na letce u mostu pres dálnici
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    To by se mi taky hodilo. Nějaký co zvládne seřídit posuvné dveře na PSA mini dodávce.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Nemate nekdo tip na dobryho autoklempire?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    CHORBON: Co potřebuješ v Jablonci?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Ceee nemate nekdo dozimetr nebo neco co meri radioaktivitu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam