• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Coz mw teda mrzí protoze me zajímalo jestli ten vozík neuveze dva paddleboardy
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Platí zde zákaz paddleboardingu!

Vodní nádrž Bedřichov - přehrada na Černé Nise - Vodní plochy a toky - Jizerské hory - Bedřichov
    https://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/92-vodni-nadrz-bedrichov-prehrada-na-cerne-nise.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    nechci bejt za mastňáka, ale můžu si vyvézt paddleboard k černé nise a zapádlovat si tam? mám cyklovozík po dětech a psíkovi, takže alespoň potrénuju cestou nahoru..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LWEEK: Jojo, taky jsme byli na loukách nad Vraťákem. 2 dny předem jsem to byl omrknout, jestli je vidět sluníčko i v době maxima a bylo to v pohodě.
    Zůstali jsme i na Perseidy, ačkoliv byla četnost max 80 za hodinu, tak padaly fakt pěkně a velké, dokonce do půlnoci si myslím, že jsme chytili i 3 bolidy.
    Pár let zpět byla četnost daleko vyšší, byli jsme v jizerkách a zdaleka tolik toho jsme neviděli.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    My jsme se tam taky snažili dostat ale když jsem viděl jak se to štosuje tak jsem to otočil a jel zpátky dolu. Nakonec jsme jeli na místo ve Vratislavicích, které nám doporučil kamarád. Bylo nás tam asi tak 10 a byla pohoda. A nakonec taková bomba to taky nebyla. :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MEDOVA: ano:)

MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    RSZ: IQlandia totiz lakala, ze jeste nahore budou mit dost bryli. Myslim, ze za minutu nemeli nic. :D

ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Fun n relax
    RSZ
    RSZ --- ---
    víc lidí už na ještědu asi neuvidíte..
    btw předjet na kole asi 50 aut bylo příjemný:)

RSZ
    RSZ --- ---
    neuvěřitelný kolik se do toho nacpe miliard.. ale vlakem prostě do phy nedojedu

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Na průtahu Libercem přibudou nové připojovací pruhy | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/na-prutahu-libercem-pribudou-nove-pripojovaci-pruhy-vznikat-zacnou-pristi-rok_2608111850_jho

A to už jsem se začal obávat, že by třeba jednu sezónu byl průjezd plynulý. Tady plán na další léta.
    Začínám mít pocit, že tohle je asi nejopečovávanější komunikace u nás.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    JONAS3: JONAS3: ma tam byt silnice a u vendelina by byla krizovatka. to bude velká zkratka
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: viděl jsem, že tam do země dávali kanalizaci tečně na lukasovskou, imho odkanalizovani nové kunraticke
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Netušíte někdo, co to vzniká a ústí zhruna u Vendelína na Lukášovskou? Je tam nějaká lávka, ale zatím je průsek v lese, jako by tam měla vést snad dálnice? To nějak souvisí se stavbou toho nového sídliště Nová Kunratická?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    POTRAT: Liberecký kraj
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    idealni by byla ale nejaka instituce
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    urcite. odpovim ve stredu obrazkem
    TOM
    TOM --- ---
    POTRAT: jestli do toho počítáš i rodinné domy, tak minimálně o jednom vím
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    mam takovy dotaz, kterymu nebudete rozumet, ale: visi nekde v liberci aktualne ukrajinska vlajka?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: Před pár lety se v zoo dělal marketingový průzkum. Bylo to teda ještě když zoo patřila městu. Výsledek ankety měl pomoct vydyndat na městu víc peněz na modernizaci zoo. Výsledek byl takový, že většina návštěvníků si zoo děsně chválila a výsledkem průzkumu bylo 0 podnětů ke změně. Do dnes nevím jestli jsou lidi fakt tak vypatlaní a nebo jestli ten průzkum byl cinknutý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam