• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---


    Tony Blair zamlada
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    EMERGENCY CONSPIRACY CAFE BROADCAST
    http://vimeo.com/55681317
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    HESPELER: jsem rád že občas z toho co sleduju taky něco někdo má

    jj škatulky na to je to dobrý...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Deutsche Bank fungovala jako středobod obří skupiny podvodníků s povolenkami | byznys.ihned.cz - Zpravodajství
    http://m.ihned.cz/c1-58961000-deutsche-bank-fungovala-jako-stredobod-obri-skupiny-podvodniku-s-povolenkami
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Secret Meeting in London: Plotting to Wage War on Syria without UN Authorization
    Britain’s “Duplicity, treachery and infidelity.”

    By Felicity Arbuthnot Global Research, December 11, 2012

    Somewhere between being awarded the Nobel Peace Prize and the consolidating farce of the presentation in Oslo yesterday, recipients were plotting another freedom and democracy bringing “humanitarian intervention”, illegal regime change and the destruction of a country in order to save it.

    Remember Libya was “not going to be another Iraq” disaster, “lessons have been learned”? Libya’s ruined towns and social structure of course, chillingly resemble Iraq. Now, it is Syria’s turn, but Syria will “not be another Libya”, yes mistakes were made, but lessons have yet again been learned.

    Today’s (London) Independent cover story reports the: “plan for (the) international coalition to provide air and naval support, plus military training for the opposition”, commenting that :“Western intervention is now deemed necessary as civil war has reached ‘tipping point’ “
    and of course: “Britain, France and US agree ‘no boots on the ground.’ “

    This is the outcome of a secret meeting in London recently, hosted by Sir David Richards, who heads Britain’s armed forces. Participants in the scheming were: “the military chiefs of France, Turkey, Jordan, Qatar, the UAE and” (surprise) “a three star American General.” The paper records: “Strategy was discussed at length”, with other UK government Ministries “and their counterparts in allied states” also holding meetings – read plotting another overthrow of massive illegality, of a sovereign leader and government.

    ...

    The action, as Iraq, is planned to go ahead without UN authorization, since that would in near certainty be blocked by China and Russia on the Security Council.

    One multi-million dollar question remains, will Russia and China sit quietly on the sidelines and allow another bloodbath and overthrow, having been so comprehensively duped over Libya?

    ...

    Secret Meeting in London: Plotting to Wage War on Syria without UN Authorization | Global Research
    http://www.globalresearch.ca/secret-meetings-in-london-plotting-to-wage-war-on-syria-without-un-authorization/5315176
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Israel suspected over Iran nuclear programme inquiry leaks

    Western officials believe Israel may have leaked information from IAEA investigation in bid to raise global pressure on Tehran

    Julian Borger, The Guardian, Monday 10 December 2012 20.47 GMT

    Israel is suspected of carrying out a series of leaks implicating Iran in nuclear weapons experiments in an attempt to raise international pressure on Tehran and halt its programme.

    Western diplomats believe the leaks may have backfired, compromising a UN-sanctioned investigation into Iran's past nuclear activities and current aspirations.

    The latest leak, published by the Associated Press (AP), purported to be an Iranian diagram showing the physics of a nuclear blast, but scientists quickly pointed out an elementary mistake that cast doubt on its significance and authenticity. An article in the Bulletin of the Atomic Scientists declared: "This diagram does nothing more than indicate either slipshod analysis or an amateurish hoax."

    ...

    The leaked diagram raised questions about an investigation being carried out by International Atomic Energy Agency (IAEA) inspectors after it emerged that it formed part of a file of intelligence on alleged Iranian nuclear weapons work held by the agency.

    The IAEA's publication of a summary of the file in November 2011 helped trigger a new round of punitive EU and US sanctions.

    ...

    An "intelligence summary" provided to AP with the graph appeared to go out of its way to implicate two men in nuclear weapons testing who had been targeted for assassination two years ago. One of them, Majid Shahriari, was killed on his way to work in Tehran in November 2010 after a motorcyclist fixed a bomb to the door of his car. The other, Fereydoun Abbasi-Davani, was wounded in a near identical attack the same day.

    A book published earlier this year by veteran Israeli and American writers on intelligence, called Spies Against Armageddon, said the attacks were carried out by an assassination unit known as Kidon, or Bayonet – part of the Mossad.

    ...

    Israel suspected over Iran nuclear programme inquiry leaks | World news | The Guardian
    http://www.guardian.co.uk/world/2012/dec/10/israel-suspected-iran-nuclear-programme-leaks
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    KUKIDE: OH FUCK! This completeledy rustled all my remaining jimmies! Thanks a lot!

    PETVAL
    PETVAL --- ---
    //o alternativach peneznich systemu
    Táňa Fischerová: Čím a proč nás krmí
    ...
    http://denikreferendum.cz/clanek/1668-cim-a-proc-nas-krmi


    O knize Vzpoura přichází
    Nestává se příliš často, že by knihy blízké anarchismu myšlenkově i jazykově konkurovaly akademickému psaní neomarxistů, kteří až na výjimky typu Noama Chomského nebo Davida Graebera mají takřka monopol na kritiku neoliberalismu. Nyní v češtině vyšla kniha, jež se této optice úspěšně vzpírá.
    ...
    http://www.advojka.cz/archiv/2012/24/vitani-apokalypsy


    Průlomový okamžik: ve Švýcarsku připravují referendum o základním nepodmíněném příjmu!
    Základní příjem je neokeynesiánská metoda, jež podobna Rooseveltovu plánu nalézá východisko z krize v dostání peněz dolů, ke spodním vrstvám obyvatelstva, ovšem s bonusem navíc - sází nikoliv na plánované hospodářství, nýbrž na seberealizační potenciál obyvatelstva, jemuž je ponecháno na vůli, jak naloží s výhodami plynoucími z odstranění rizik samostatně se rozhodující existence. S touto teorií přišel Belgičan Van Parijs, u nás byla jeho kniha přeložena a okomentována akademikem Markem Hrubcem spolu s jeho kolegou, Marek se tímto zabývá dále, jakož i značné množství kroužků a hnutí, iniciativ a organizací, jako je os Danubka, jejíž aktivista minulý týden ohlásil:
    ...
    http://www.vasevec.cz/blogy/prulomovy-okamzik-ve-svacarsku-pripravuji-referendum-o-zakladnim-nepodminenem-prijmu
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    Jak zemřel americký prezident Kennedy? - RozzlobeniMuzi.com - video, porno a hnus - Memento mori!
    http://www.rozzlobenimuzi.com/?version=hardcore&linkid=29980-jak_zemrel_americky_prezident_kennedy.htm
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Úryvek z komentáře Jan Bureše (hlavní ekonom Poštovní spořitelny) v Lidových novinách (10.12)

    "(...) Zvláště nebezpečné může být nepřemýšlet nad novými produkty ve finančnictví. Řada finančních inovací je složitá a na první pohled nemusí být jasné, jakému účelu slouží. Posledním výstřelkem mody jsou SYNTETICKÁ ETF (exchange traded funds).

    U nich investiční banky zpravidla garantují výnos, vázaný na určité podkladové aktivum - například akciový index Dow Jones. Fond ale nemusí vůbec do akcí v rámci indexu investovat, jediné k čemu se zavazuje, je platit investorům slibovaný výnos.

    jaký je účel takového fondu?
    Umožnit některým investičním bankám za pravidelný poplatek do fondu chytře schovat shnilá jablíčka tak, aby nebyla vidět ve vlastní bilanci. A současně přenést část rizik na důvěřivé klienty."

    No jo, jsou to kluci šikovní, tihle tvůrci "sofisitkovaných finančních produktů". Víme, co tenhle šmejd dokáže a víme jak začala krize a kdo na ní vydělal (napříkald Goldmani). Je zajímavé dát prudký nárůst vzniku těchto "produktů" do souvislosti s tlakem finančníků (úplatky, spolky, lobby) na Clintonovu administrativu a následnou aplikací na Glass–Steagall Act.

    A co říkají neoconi? Pojďme finančníkům dále rozvázat ruce? Žádné limity, žádný rámec, žádná regulace - a prý to přinese prospěch celé societě. A nebo ne? Nebo to přinese jen astronomické zisky tomu promile lidí, kteří uplácí a ovlivňují politiky? A co když se jim ten "šmejd" vymkne z rukou? No tak na nátlak těch stejných lidí odhlasují tisíce a tisíce miliard, které jim vyplatí. Jak jednoduché! Volná ruka trhu.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Úryvek z komentáře L. Palaty v Lidových novinách:

    "(...) Je však třeba připomenout dobu, kdy jsme banky prodávali. Tomu prodeji totiž předcházelo obří vytunelování a zneužití polostátních bank rodící se podnikatelsko-politickou elitou, po kuponové privatizaci druhý největší zločin polistopadové éry.

    Za této situace byl prodej českých bank rakouské Erste, ale i noví vlastníci KBC nebo Société Générale nutným krokem k rozbití ve své podstatě zločinecké struktury, která se kolem českých bank vytvořila. Několik set miliard, které se v druhé polovině devadesátých let z českých bank ukradly, zpomalilo českou ekonomiku a obralo české rozpočet o peníze na vzdělání, investice, důchody a platy."


    LN, 10.12.2012

    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: jo to jsme kdysi dávno viděl :D
    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: O nem je natocenej tenhle film o paranormalnim vyzkumu armady :) http://www.youtube.com/watch?v=LS-jutv-rh0 .. mam pocit, ze ten co se na zacatku rozbehne proti zdi ,)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KUKIDE: a ještě článek k videu kde je odkaz na stažení té databáze jmen:
    Turning the Tables - On the Huxleys, Gordon Wasson, Terence McKenna, Esalen, Psychedelics, 2012 & Mind Control - #151 - Gnostic Media
    http://www.gnosticmedia.com/turning-the-tables-on-the-huxleys-gordon-wasson-terence-mckenna-esalen-psychedelics-2012-mind-control-151/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    a něco o 2012 :)

    On the Huxleys, Gordon Wasson, Terence McKenna, Esalen, Psychedelics, 2012 & Mind Control - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3b9OvRAKfzw
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    tak jeden generál letadlo a pentagon:
    High Ranking US Major General Exposes September 11 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T2XV3Edd2dc
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Zatímco se v Dubaji připravuje celosvětová cenzura internetu, začala v tichosti platit norma, která umožňuje kontrolovat obsah přenášený mezi uživateli. Cílem Ruska, Číny a nově i některých arabských států je internet doslova znárodnit.


    Zdroj: http://technet.idnes.cz/cenzura-internetu-dubaj-0w7-/sw_internet.aspx?c=A121210_101115_sw_internet_kuz

    Konference WCIT-12 v Dubaji nemá na programu nic menšího než cenzuru internetu, maskovanou za národní zájmy jednotlivých zemí. Její závěry budou mít dopad na provoz internetu po celém světě, a tedy i v Česku. Konferenci pořádá Mezinárodní telekomunikační unie (ITU) a o těch nejčernějších scénářích jsme vás informovali již v tomto článku. Nově je možné některá jednání sledovat živě na tomto odkazu:
    Webcast and Captioning
    http://www.itu.int/en/wcit-12/Pages/webcast.aspx


    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    The Earth Changes Conspiracy – Why the Elite want you confused on the subject | Conspiracy HQ
    http://conspiracyhq.com/the-truth-about-climate-change/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam