• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    anon2world @anon2world
    April 19th, the day one 19 year old "man" shut down a city and the police didn't need warrants to search the homes in that city. #history

    mam z toho pocit, ze ucel byl otestovat aplikaci pravomoci exekutivnich prikazu prezidenta. jestli lidi opravdu zustanou doma a nebudou vychazet. nedovedu si predstavit, ze to obyvatelstvo opravdu sezralo a nechodilo normalne ven.

    a tady nazro Richard Stallmana z Free Software Foundation
    Richard Stallman response to Boston Police efforts - Pastebin.com
    http://pastebin.com/DVysCXPj
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    MATT: Please elaborate.
    MATT
    MATT --- ---
    GAISAKA: kamarad historik, ma nazor, ze jedna z nejvetsich hrozeb pro evropu je, ze by rusko prestaly ovladat tajny sluzby..
    GORG
    GORG --- ---
    AUNT: 'WHERE IS EVIDENCE? I'M SUSPICIOUS THAT THIS WAS STAGED' - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lSawGS1MvvY
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    Craft International
    http://www.thecraft.com

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Journalist to FBI: "Tell Us About the Bomb Drill!" (Boston Marathon Bombing) (VIDEO) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hXg1uwFvfNg&feature=player_embedded
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    Navy SEALs Spotted at Boston Marathon Wearing Suspicious Backpacks?



    vice fotek zde:

    Prison Planet.com » Boston Bombing Culprits Identified?
    http://www.prisonplanet.com/boston-bombing-culprits-identified.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    PROOF! Boston Marathon Bombing is Staged Terror Attack - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=axQtAFtmtVA#!
    GORG
    GORG --- ---
    Nestlé CEO Says Water Is Food That Should Be Privatized - Not A Human Right - American Live Wire | American Live Wire
    http://americanlivewire.com/nestle-ceo-says-water-is-food-that-should-be-privatized-not-a-human-right/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults

    Dr. Long Xinming (4M),- The German government has been storing about half of its gold supply with the US FED, apparently in the NYC FED vaults. Germany decided to bring home all its gold, but the FED has said that isn’t possible to do, and it would need until 2020 to be able to accomplish the transfer.

    The German government then asked to visit the FED vaults to inventory the gold and determine its actual existence, but the FED refused to permit Germany to examine its own gold. The reasons given were “security” and “no room for visitors”. And nothing else.

    Germany did finally send some staff to the FED, and they were permitted only into the vault’s anteroom where they were shown 5 or 6 gold bars as representative of their holdings, and were permitted nothing else.

    They apparently came a second time, and the FED did open only one of 9 rooms and let the Germans look at the stack of gold, but were not permitted to either enter or touch. And they returned home.

    There has been speculation for a long time, that the FED doesn’t actually have much gold, that it has either sold it off, lent it out, or used it as collateral for borrowings. Either case, there are many claims that the gold that is being stored on behalf of many nations, doesn’t actually exist.

    And nobody, other than FED staff, have actually been permitted inside the vaults to see or inventory any of the gold. There is no evidence that the gold actually exists, other than the word of the FED.

    Even more, the situation is the same with the supposed gold depository at Fort Knox. Nobody has seen the gold there for a very long time.

    ...

    During the past two years, several US politicians have claimed that there is a high chance that neither Fort Knox nor the FED have any gold, or perhaps only a very small amount, and have demanded a full and public inventory and testing, but the FED have resolutely refused.

    I have no idea what to make of this. There was another incident last year when Goldman Sachs were proven to have been selling gold certificates to the public, ostensibly backed by real gold in their vaults, but the story leaked out that they in fact held no gold at all, and were doing “fractional reserve” gold banking, on the basis that few people would want to claim their gold at any one time.

    Even worse, Goldman were charging customers storage fees for the gold that didn’t exist. Also, do you recall the information I circulated around the middle of last year, documenting the immense gold theft the FED pulled on much of the world during WW II?

    ...

    Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany´s Gold Held i | nsnbc international
    http://nsnbc.me/2013/04/18/federal-reserve-refuses-to-submit-to-an-audit-of-germanys-gold-held-in-u-s-vaults-2/
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    DR_COOPER: Podívej, tímhle stylem sem uvažoval "kdysi" o Číně - je fakt nepravděpodobný, aby 1.3 miliardy lidí, co žili pod tím carem dva tisíce let, byly schopný žít v demokracii. Ale jak ukazuje Tchien-an-men, a jak se pevně věřím ještě ukáže, i ti sou toho schopní, neb žádnej z těch lidí nemá těch dva tisíce let, ale maximálně stoněco, a to sou vytrvalci -) ergo kladívko historické vlivy jsou důležité a jejich uvědomnění dobrá věc, ale neabsolutizoval bych to. V Rusku je fakt problém v tom, a je dlouho znám, že Rusko neví kde má samo hranice, čili by ti konkrétní Rusové nechtěli mít žádný, ale na druhou stranu maj přesnej opak německé povahy, a svůj dvorek si dokážou zasrat tak, jak snad jen cikáni. Disproporce která z toho vede, je zjevná a tragicky demoralizující pro kohokoliv, kdo byv Rusku chtěl demokracii. Pokud "hamáme" do cizích kolaches dál a dál, ale nejsme schopní sami ani udržet si kvásek na příští várku, a mísy a hnětačky sme propili už předevčírem, je z toho prostě problém.
    S bičem bych to nehrotil - komukoliv, i Rusovi, je líp bez něj, a je-li v dohledu nějakej cukr, tím líp. God bless Boris Nikolajevič. Nejen světu, ale i Rusům samotnejm je nejlíp, když je Rusko na mezinárodní scéně za neškodného debila, a území spíš ztrácí. Fabuluju, ale kdyby to Hitler dotáh až do Moskvy, možná to co by z Ruska zbylo by bylo schopno vybudovat nějakej pořádek. Pokud na sebe z Moskvy do Novosibirska neuvidíš, je to bez šance, hned se cokoliv sesype do mužickýho fatalismu. Nás mnógo, a vlast širá.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    GAISAKA: Uprimne, ja rusy taky z hlouby duse nenavidim, ale historie nas uci, ze rus potrebuje nad sebou bic a to hodne velkej. Za cara jim bylo nejlip a tvrdi to castokrat i oni sami. Neumim si predstavit, ze by v Rusku byla tzv. demokracie. Takze IMHO porad lepsi, kdyz je tam poradek pod Putinem, nez aby tam byla demokracie a nerizenej bordel. A ano, ono se o tom jejich troufani a imperialistickych choutkach hodne mluvi a hodne pise, ale uprimne... v dobe, kdy USA prakticky vojensky kontroluji cely svet, mi prijde ponekud divne hovorit o ruskem imperialismu :D
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SCHWEPZ: Samozřejmě, spontánní revoluce, ale za mě bez uvozovek. A klidně se Sorosem, už aby mi taky něco poslal,) Nicméně těžký to bude, valná většina rusů jsou desítky let manipulovaní bezmozci, kerý to Putinovi žerou. Nicméně snad i v Rusku se jednou něco jako občanská společnost objeví.

    DR_COOPER: No já nevím, asi proto že nesnáším tamní fašistickej putinovskej režim, a rusáky obecně? Tím nemyslím že by všichni byli debilové, ale je jich tam fakt hodně. Respektive, oni ani nejsou debilové, ale prostě si neustále troufaj na větší stát než na kterej mají, ideálně s nějakým tím imperialistickým dobýváním, a pak to u nich vypadá tak jak to vypadá. Katastrofa.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Zároveň však už tehdy nastával soumrak LSD. Americká vláda se nehodlala smířit s tím, že látku užívalo stále více lidí především z řad nenáviděných hippies. Následoval její zákaz. Argumentovalo se tím, že LSD je nebezpečné. Pravá příčina však byla jiná.

    Během padesátých a šedesátých let Hofmann a další vědci (mimo jiné Timothy Leary, v Československu Stanislav Grof) prováděli intenzivní výzkum účinků LSD a dalších psychedelických látek (psilocybin apod.). Výsledky byly úžasné, psychiatři mohli díky těmto látkám proniknout do podvědomí pacientů a mnohdy jim pomoci od psychických problémů. Uskutečňovali řadu úspěšných pokusů s alkoholiky nebo vězni. Lidé, kteří LSD požili, byli zpravidla mnohem empatičtější, kreativnější a šťastnější. To vláda nemohla dopustit.

    LSD samo o sobě nebezpečné není, je jenom nástroj. Nelze se jím předávkovat, nemůže na něm vzniknout závislost - na rozdíl od alkoholu nebo cigaret. Tyto dvě drogy se však vládní elitě na rozdíl od psychedelik hodí.

    Pokud je LSD někomu nebezpečné, jsou to právě politici, manažeři korporací a vládnoucí elita obecně. Jeho zákaz je možné označit za podvod století. Z neomarxistického pohledu je lidem odpírán jeden z nástrojů poznání proto, aby dál žili své iluzorní životy a vydělávali na své vládce. LSD by totiž ohrozilo celé současné materialistické paradigma. To navíc podporují i vědci, kteří - jak upozorňuje Stanislav Grof - vesměs stále považují jiné stavy vědomí za patologické projevy.

    Už Herbert Marcuse věděl, že západní svět je postaven jen na masovém konzumu a uspokojování materiálních potřeb ega. Duchovní rozměr bytí je zcela ignorován. Kvůli propagandě v médiích a ve školství vyrůstají z části dětí ambiciózní kariéristé, kteří mnohdy nejsou schopni kriticky uvažovat. Pro většinu z nich je LSD totéž jako heroin nebo pervitin. Jak zpíval George Harrison, jsou nám vymývány mozky.

    Svět "slaví" narozeniny LSD. Jeho zákaz je podvod století | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/svet-slavi-narozeniny-lsd-jeho-zakaz-je-podvod-stoleti_267381.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    GAISAKA: Proc myslis, ze by to bylo dobre, prenes revoluci a rozvrat do Ruska?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    GAISAKA: nějakou další "spontánní" oranžovou revoluci s využitím Sorosových fondů atp.? :)

    Budou se musit více snažit, ty manuály, které fungovaly v Gruzii a na Ukrajině je pro případ Ruska potřeba přepracovat. Tajné služby na tom určitě makají - pro USA a další velké hráče je výhodné mít tam chaos a silnou polarizaci.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SCHWEPZ: Přenést rozvrat do Ruska - ale kurva, aby to už bylo!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam